29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Kamu bankası Ziraat, 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı sağlıyor. İşte taşıt kredisine ilişkin tüm merak edilenler...



Son 3 senede sert yükselen otomobil fiyatları vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Artan otomobil fiyatları nedeniyle, birçok kişi hayallerindeki otomobili alabilmek için ekonomik destek arayışına girdi.

Araba almak için birikimler bazen yeterli olmayabiliyor ve bu durumda vatandaşlar taşıt kredilerine başvuru yapıyor.

Taşıt kredisi, sıfır veya ikinci el araç satın alabilmeleri için bankalar tarafından sunulan özel bir kredi çeşididir. Özellikle kredi miktarı aracın değerine göre verilir ve geri ödeme planı, faiz oranları ve ödeme süresi, kredi alınan bankanın koşullarına göre farklılık gösterir.

Takvim'de yer alan habere göre, taşıt kredisi kullanımı, yükselen bu ihtiyaçla beraber önem kazanıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası, müşterilerine oldukça cazip bir taşıt kredisi teklifi sunuyor.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası, otomobil satın almak isteyen müşterilerine büyük bir fırsat sağlıyor. Banka, 400.000 TL'ye kadar olan taşıt kredisi için oldukça avantajlı koşullar teklif ediyor. Söz konusu teklif, özellikle artan araç fiyatları karşısında pek çok vatandaş için önemli bir avantaj olarak değerlendiriliyor.

Ziraat Bankası ndan 3,95 faizli, 400 bin TL lik taşıt kredisi fırsatı!

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

Banka tarafından sağlanan taşıt kredisi, maliyet avantajı açısından oldukça dikkat çekiyor. Müşteriler, aylık yüzde 3,95 faiz oranı ile taşıt kredisinden faydalanabiliyorlar. söz konusu oran, piyasadaki diğer bankalara göre oldukça rekabetçi bir seviyede oluyor. Sağlanan bu fırsat faiz oranı, Ziraat Bankası'nın taşıt kredisi teklifini daha cazip olabiliyor.

Ziraat Bankası tarafından sağlanan taşıt kredisi, özellikle ikinci el araç alımlarında büyük bir kolaylık sağlıyor. Aylık yüzde 3,95 faiz oranıyla hesaplandığında, aylık taksitler 24.594,47 Türk Lirası olarak belirleniyor. Bu şartlar altında, toplam ödeme miktarı 887.400 Türk Lirasına ulaşıyor. Ziraat Bankası'nın bu teklifi, taşıt almayı düşünen birçok kişi için oldukça avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

TAŞIT KREDİSİ

Taşıt kredisi, vatandaşların sıfır veya ikinci el araç satın alabilmeleri için bankalar tarafından sağlanan özel bir kredi çeşidi. Genellikle, kredi miktarı aracın değerine göre değişiyor. Ayrıca geri ödeme planı, faiz oranları ve ödeme süresi, kredi alınan bankanın şartlarına göre farklılık gösterir.

TAŞIT KREDİSİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Taşıt kredisi başvurusu yaparken, bankalar genellikle aşağıdaki belgeleri talep eder:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi kimlik belgesi
Gelir belgesi (maaş bordrosu, vergi beyannamesi gibi)
İkametgah belgesi
Alınacak aracın proforma faturası veya ruhsat fotokopisi

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!


Geri Dön