Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bankası piyasadaki en uygun otomobili tanıttı. Araba almak isteyip de piyasa fiyatını çok yüksek hissedenler için fırsat geldi. İşte en ucuz araba fiyatları ve detaylar... Piyasadaki en ucuz araba fiyatları!Vatandaşlar kendi arabalarına sahip olmak istiyor ancak yeni otomobiller genellikle yüksek talep görüyor ve fiyatlar yüksek

Ülkemizde araba sahibi olmak, diğer birçok ihtiyacı karşılamaktan daha zor hale geldi. Vatandaşlar kendi arabalarına sahip olmak istiyor ancak yeni otomobiller genellikle yüksek talep görüyor ve fiyatlar yüksek. İkinci otomobil fiyatları da bundan etkileniyor ve değer kazandıkça artıyor. Bu nedenle araba sahibi olmak çoğu insan için bir hayal.

Ziraat Bankası’ndan dev fırsat

Ziraat Bankası duyuruyu, vatandaşların artan araç fiyatlarını görmesi ve uygun fiyatlı araç almanın yollarını araması üzerine yaptı. Vatandaşlara Renault Clio markalı araçları çok uygun fiyatlara satın alma şansı sunuluyor. Bunun için bir garanti tutarı ve size uygun taksit ödeme kolaylıklarını belirleyebileceksiniz. Peki Ziraat Bankası taşıt kredisi ne kadar?

Ziraat Bankası'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi Renault Clio marka araç sahibi olmak isteyenlerin öncelikle 24.000 TL depozito yatırması gerekiyor. Bu depozitoya sahip olan herkes hemen 400.000 TL değerinde bir araç satın alabilir. Kapora ödeyip araç sahibi olmak isteyen vatandaşların başvuru yapması gerekiyor. 

Ziraat Bank’tan araç alımlarında destek

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasından veya internet bankacılığından üye olmanız veya size en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmeniz durumunda, araç bedelinin %6’lık bir kısmı garanti ediliyor.  Bu tutar hesabınızdan bloke ediliyor. Daha sonra Ziraat Bankası “Araç Satış Şartnamesi”ni imzalayarak şifrenizi alabilirsiniz. 

Araba satın almanın gittikçe zorlaştığı bu günlerde araç sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş için çeşitli imkanlar sunulmaya devam ediliyor. Bu imkanı sunan banka ve kurumlar arasında yer alan Ziraat Bankası ile araç sahibi olabilirsiniz.

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi ile 550 bin TL alabilirsiniz! Aylık taksit tutarı bakın ne kadar?

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?