26 / 10 / 2024

Ziraat Bankası'ndan aylık 12 bin 689 TL taksitle 2 milyon TL'lik konut kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan aylık 12 bin 689 TL taksitle 2 milyon TL'lik konut kredisi müjdesi!

Başlattığı kampanyalarla dikkat çeken Ziraat Bankası için aylık 12 bin 689 Türk Lirası taksitle 2 milyon TL’lik konut kredisi veriyor. İşte Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası detayları…




En çok tercih edilen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından başlarılan ortak konut kredisi kampanyası ile düşük taksitlerle konut kredisi imkanı sunuluyor.

Peki yeni bir konut sahibi olmak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası konut kredisi için açıklanan faiz oranları yüzde kaç şeklinde açıklandı?

Konut fiyatlarının sürekli olarak artması kira öder gibi konut sahibi olmayı da neredeyse imkansız bir hale getirirken, Ziraat Bankası’ndan da hem düşük faizli hem de ortak konut kredisi müjdesi geldi. 
Pek çok kişinin gündeminde yer alan söz konusu kampanya kapsamında ortak konut kredisi çekilebiliyor. Böylece ödenecek kredi yükü paylaşılıyor ve kişi başına düşen ödeme miktarları da azalıyor.


Ziraat Bankası ndan aylık 12 bin 689 TL taksitle 2 milyon TL lik konut kredisi müjdesi!

 
ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI EKİM 2024

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenlerin arama motorlarında sık sık araştırdığı Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlı kredi taksitlerini kolay bir biçimde ödeme imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisini en az 2, en fazla 5 kişi ortak şeklinde kullanabiliyor. 
Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyasından yararlanmak için;
En az 2, en fazla 5 kişi düzenli gelire bir sahip olmalı ve söz konusu bu krediye de ortak bir başvuru yapması gerekli. Ayrıca bunun dışında ayrıca ortak konut kredisi, SPK lisanslı ekspertiz firmalarının belirlemiş o konut değerine göre kullandırılıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Ziraat Bankası ortak konut kredisinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenmiş olan  azami kredi tutarları dikkate alınıyor ve akabinde de kredi miktarları belirlenmiş oluyor. Söz konusu kredinin teminatı olarak ise potek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat da talep edilebiliyor.



ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE KAÇ?

Ziraat Bankası konut kredisi için aylık faiz oranını yüzde 3,09 olarak duyurdu.  Ziraat Bankası'ndan ortak konut kredisi çekmek isteyenler aylık 63 bin 445,96 Türk Lirası taksit ödeyip bu krediyi çekebilirler. Eğer krediyi 5 kişi ortak olarak kullanırsa, kişi başına düşen taksit miktarı 12 bin 689,192 Türk Lirası şeklinde oluyor.

Düşük taksit tutarlarıyla dikkat çeken Ziraat Bankası ortak konut kredisi için başvurular Ziraat Bankası şubelerinden ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Gerekli belgelerle beraber başvurular tamamlanacak, ortak konut kredisi çekilebiliyor. 


Milli Emlak, iki şehirde 30 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor!

'4 kattan fazla yapılan binalarda deprem izolatörlerinin kullanımı zorunlu olması planlanıyor' haberi tepki topladı!

Hesaplara tam 1 milyar 63 milyon TL yattı! Ekim ayı SED ödemesi bekleyenlere müjde! Şimdi kontrol edin!


Geri Dön