Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! 31 Aralık 2022’ye kadar vaktiniz var! 

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya resmen açıkladı! 3 bin TL'ye kadar para iadesi yapılacak! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...  Ziraat Bankası bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan şok bir açıklama geldi. Ziraat Bankası bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı. Ziraat Bankası'ndan verilen bilgiye göre kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinde açıkladı. Kampanyanın isimi ise "Ekstrenin Yarısını Bir Sonraki Aya Faizsiz Ertele!" Oldu. 

Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı: 

"Ekstre borcunuzun %50'sini ödeyin, kalan ekstre borcunuzu faizsiz erteleyelim. 

Ekstre borcunun belirlenen oranda ödenmesi koşuluyla, kalan borç tutarı için (nakit çekim tutarları hariç) uygulanacak alışveriş faiz oranında indirim sağlayan özelliktir."  

KAMPANYA AYRINTILARI! 

 • Nefes Ayları özelliğinden SMS (NEFESAYLARI boşluk kartın son 6 hanesini 4757'ye göndererek), Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubelerimiz kanalıyla yararlanılabilir. Bu kanallardan geçmiş ve aktif başvurular izlenebilir ve iptal edilebilir. 

• Bankkart Mobil uygulamasından Bankkart Dünyasındaki "Nefes Ayları" menüsünden özelliğe katılınabilir. 

• Bu özellikten faydalanabilmek için, ilgili ekstre borcunun %50'sinin ödenmiş olması gerekir. 

• Başvuru anında ve faiz indiriminin yansıyacağı bir sonraki ekstre kesildiğinde müşterinin yakın izleme ya da kanuni takip kaydı olması, kendisine ait herhangi bir kartında gecikmeye düşmüş ekstre borcu veya kart üzerinde herhangi bir bloke bulunması halinde faiz indirimi uygulanmaz. 

• Sadece ekstre tercihi TL olan kartlar bu özellikten faydalanabilir. 

• Birbirini takip eden aylarda, farklı kartlar için dahi olsa bu özellikten yararlanılamaz. 

• Aktif bir Nefes Ayları başvurusu varken, aynı ya da farklı bir kart için bu özellikten faydalanılamaz. 

• Sadece Bankkart'lar bu özellikten yararlanabilir. Ek kartlar, Bankkart Genç, Bankkart Ücretsiz, Bankkart Ücretsiz Uygulaması ile Bankkart Business kapsam dışıdır. 

• Özelliğe katılım müşteri bazlı olduğundan, bir müşteri bu özellikten 1 takvim yılı içerisinde en fazla 2 kez yararlanabilecektir. 

 • Başvuru indirime konu ekstrenin hesap kesim tarihinden, bir sonraki ekstre hesap kesim tarihine kadar yapılabilir.

 • Kredi kartı borç tahsilatı için otomatik ödeme talimatı bulunuyorsa, talimat nefes ayları özelliğinin kullanıldığı ekstre döneminde çalışmayacak, bir sonraki dönemden itibaren tekrar geçerli olacaktır. 

Altın 1300 TL mi olacak? Uzmanı resmen açıkladı! Altın bu kadar olacak! Hemen buraya bakın, sonra keşke demeyin!
Elektrik faturasının yüksek gelmesinin nedeni! Bunları sakın yapmayın!
Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması! Salı gününü işaret etti!