Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Bankalar tarafından vatandaşlara yönelik dev promosyon kampanyaları devam diyor. Ziraat Bankası'ndan da son olarak önemli bir açıklama geldi. Bankalar vatandaşlar için hazırladıkları kampanyaları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyorlar

Bankalar arasında vatandaşlara yönelik devam eden kampanya yarışları sürüyor. Bankalar vatandaşlar için hazırladıkları kampanyaları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyorlar. Son olarak Ziraat Bankası tarafından vatandaşlar hakkında hazırlanan bir kampanya kamuoyu ile paylaşıldı. 

Ziraat Bankası, vatandaşların nakit sıkıntılarını çözebilmek için kredi veriyor. Diğer bankalara kıyasla oldukça uygun bir faiz oranı sunmakta olan kamu bankası, 36 ay vade imkanı da sağlayacak. Böylece kişiler kullandıkları kredileri geri öderken de çok fazla zorlanmayacaklar gibi görünüyor.

Bankanın sunmuş olduğu fırsata göre 9 bin TL civarında kredi çeken birisi, %1.79 faiz oranı ve 36 ay vade fırsatından yararlanabilecek. Bu kişinin geri ödemelerindeki atlık tutar ise yalnızca 336 TL olacak.

Ziraat Bankası, vatandaşların ihtiyaçlarına göre farklı miktarlarda da kredi verebiliyor. Ancak kişinin kullanacağı miktar değiştikçe vade sayısı ve faiz oranları da farklılık gösterebilmekte. Bununla birlikte, geri ödemeler için kişiye özel esnek seçenekler de yer alıyor. Böylece kişiler ne kadar kredi çekerlerse çeksinler, geri ödemede Ziraat Bankası, onlar için bir kolaylık sağlama imkanı tanıyabiliyor.

Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre 50 bin TL’ye kadar kredi çeken biri, 36 aya kadar vade seçeneklerinden faydalanabilirken, kredi tutarı 50 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen tutarlarda ise bu kişi 24 aylık vade fırsatından yararlanabiliyor. 100 bin TL üzerindeki krediler için ise uygulanması kararlaştırılan vade sayısı 12 ay olarak belirlenmiş durumda.

Avantajlı bir şekilde verdiği tüketici kredileri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermeyi hedefleyen Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile de kredi çekenlerin geri ödemelerini kolaylaştırabilmeyi de gözetiyor.

Ziraat Bankası’ndan kredi çekebilmek için öncelikle başvuru yapmak gerekmekte. Kişiler, internet bankacılığı, mobil bankacılık ya da şubeler aracılığı ile kredi başvurusunda bulunabilirler. Bununla birlikte ATM’ler üzerinden ve Çağrı Merkezi ile de başvuru yapmak mümkün oluyor.

Ancak başvurular değerlendirilirken, kişinin kullanmak istediği kredi miktarına göre farklı şartlar istenebiliyor. Bu nokta kişinin gelir belgesine ve kredi notuna bakılabilmekte. Şartları sağlayan ve uygun görülen kişilerin başvuruları ise hızlı bir şekilde onaylanıyor. Ardında kişiler çektikleri krediyi rahatlıkla kullanabiliyorlar.