Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan emekliler için dev kampanya! Hemen tıklayın siz de şimdi faydalanın

Ziraat Bankası tarafından emekli vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın detaylarına Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada yer verildi. Ziraat Bankası da emeklilere yönelik önemli bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi

Bankalar arasındaki kampanya yarışı hızlı bir şekilde devam ediyor. Ziraat Bankası da emeklilere yönelik önemli bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi. Duyuruda kampanyadan faydalanmak isteyenlerin neler yapması gerektiğinden kampanyanın içeriğine kadar detaylı bilgilere yer verildi. 

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 55 TL'ye sahip oluyor!

Kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Tarifenizdeki dakika, SMS ve GB’larınız bittiğinde otomatik olarak durur ve aşım ücreti ödemezsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI DA AÇIKLANDI