Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama! Ziraat Bankası'nda hesabı olmayanlar okusun

Ziraat Bankası'ndan emekli promosyonlarıyla ilgili güzel bir haber geldi. Banka, emeklilere yönelik promosyon miktarını açıkladı. Promosyon döneminde zam yapıp yapmayacakları çok konuşulan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da promosyon konusunda açıklama geldi

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili sorunların çözülmesinin ardından bankalar da emeklilere yönelik promosyon miktarlarını açıklamaya başladı. Promosyon döneminde zam yapıp yapmayacakları çok konuşulan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da promosyon konusunda açıklama geldi. 

Emeklilikte Yaşa Takılanların merakla beklediği gün geldi. Düzenleme bugün itibariyle Meclise gelecek. Bakan Vedat Bilgin maaşların 1 Mart’ta yatacağını söyledi. Bankalarda EYT’liler için promosyon rakamlarını paylaştı.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

3 senelik peşin promosyon ödemesi yapılacak. Hak sahiplerinin 2020’ye ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek, 2022 promosyon ödemesi için önceki döneme ait iade tutarı sistemsel şekilde mahsup edilecek.

HALBANK EMEKLİ PROMOSYONU

10.000 lira üzerindeki emekli maaşı için 5000 lira tutarında olmak üzere, 3 senelik peşin promosyon ödemesi olacak.

 

 

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU

10.000 üzerindeki emekli maaşı için 5000 lira tutarında olmak üzere, 3 senelik peşin promosyon ödemesi yapılacak.