Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Bunu yapana 2.500 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, müşterilere yönelik 2.500 TL'lik bir müjdeyle kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Kamu bankaları arasında en fazla kampanya sunan banka olarak dikkat çekiyor. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor... Banka, müşterilerin ilgisini çekecek bir diğer yeni kampanyayı duyurdu

Ziraat Bankası, kamu bankaları arasında en fazla kampanya düzenleyen banka olarak öne çıkıyor ve müşterileri memnun etmek için yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Banka, müşterilerin ilgisini çekecek bir diğer yeni kampanyayı duyurdu.

Ziraat Bankası, son derece önemli bir duyuru yaparak müşterilerine hitap etti. Duyuruda, Bankkart kullanıcılarına özel olarak TatilBudur'da gerçekleştirecekleri belirli tutardaki alışverişlerine karşılık Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Alışveriş tutarına göre farklı miktarlarda Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak.

ZİRAAT BANKASI 2 BİN 500 HEDİYE VERECEK

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik önemli bir kampanya duyurusunda bulundu. Kampanya kapsamında, Bankkart kredi kartı veya banka kartı ile TatilBudur'da gerçekleştirilecek alışverişlere özel hediyeler sunulacak. Belirli tutarlardaki alışverişlere göre farklı miktarlarda Bankkart Lira verilecek. Kampanya, ay sonuna kadar geçerli olacak.

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Bankamızda kayıtlı cep telefonlarından "TATILBUDUR" yazarak 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS ile de katılım sağlanabileceği belirtildi.

Kampanya kapsamında, Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerde Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulmaktadır. Kazanılan Bankkart Liraların 7 Haziran 2023 tarihinde yükleneceği ve 10 Temmuz 2023 tarihine kadar kullanılabileceği vurgulanmıştır. Kullanılmayan Bankkart Liraların ise 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacağı belirtilmiştir.

 

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanyanın ayrıntılarıyla ilgili yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi:

QNB Finansbank'tan sevindiren hamle! Müjdeli haberi duyanın yüzü gülecek!
Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!
Akbank, emeklilere özel promosyon kampanyası ile avantajlar sunuyor!