Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan hediye fırsatı! Sakın kaçırmayın!  Otomatik ödeme talimatı verenlere dağıtacak!

Kamu ve özel bankaların müşteri kazanmak için başlattığı kampanyalar tam gaz devam ederken Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. İşte Ziraat Bankası'nın konuşulan o kampanyası...Bu kapsamda Ziraat Bankası otomotik ödeme talimatı veren müşterilerine yönelik yeni kampanyasını müjdeledi

Özel ve kamu bankaları zaman zaman hem yeni müşteri kazanmak hem de müşteri memnuniyetini kazanmak amaçıyla kampanyalar düzenliyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası otomotik ödeme talimatı veren müşterilerine yönelik yeni kampanyasını müjdeledi. 

Ziraat Bankası müşterileri için başlattığı yeni kampanyasını açıkladı. Ziraat Bankası müşterilerini sevindirecek olan kampanyaların detayları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Ziraat Bankası kampanyaları neler? Otomatik ödeme talimatı verme şartı bulunan kampanyanın detayları neler? Ziraat Bankası internet kampanyası koşulları neler? İşte Ziraat Bankası'nın konuşulan o kampanyası...
 

ZİRAAT BANKASI İNTERNET KAMPANYASINI DUYURDU!

Ziraat Bankası aracılığı ile otomatik fatura ödeme talimatı veren TT mobil bireysel faturalı müşteriler, tek seferlik aylık 2 GB hediye internet kazanma şansını yakalıyor. Siz de hemen otomatik fatura ödeme talimatı verin, bir ay boyunca geçerli olacak 2 GB hediye internet kazanın.

ZİRAAT İNTERNET KAMPANYA SON KATILIM TARİHİ

Ziraat Bankası tek seferlik 2 GB hediye internet kampanyasından faydalanabilmek için son tarih 31 Aralık 2022.

ZİRAAT BANKASI İNTERNET KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANABİLİRİM?

Kampanyadan yararlanmak için ATM, Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı kanallarından faturaya otomatik talimat verilmesi yeterli olacaktır.

ZİRAAT BANKASI İNTERNET KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası internet kampanyasına başvurmak isteyen müşteriler için istenen tek şart otomotik fatura talimatı vermesi ve TT mobil müşterisi olması gerekiyor.

Öte yandan Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, 5 GB cepten internet,  her yöne 750 SMS, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 55 liraya sahip oluyor.

Kampanyadan faydalanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli olacak. Banka maaş müşterisi olduğunuza yönelik kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Tarifenizdeki SMS, dakika ve GB’larınız bittiğinde otomatik olarak durur ve aşım ücreti ödemezsiniz.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!

e-Devlet'ten başvuranın hesabına 1250 TL yatırılacak! Aile Destek parası kasım ayı ödeme tarihi açıklandı!