Kent Haberleri

Ziraat Bankası’ndan herkese son dakika bildirimi gitti! İsteyen herkese anında 500 TL dağıtıyor! Süre dolmadan başvurun!

Banka tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyaya başvuru yapana ise 500 TL hediye edileceği bildirildi. Bu kampanya kapsamında kartlara 500 TL hediye edileceği bildirildi

Ziraat Bankası’na ait Bankkart’ı olan vatandaşlara için bir duyuru yapılarak Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Bu kampanya kapsamında kartlara 500 TL hediye edileceği bildirildi.

Ziraat Bankası, beyaz eşya alacaklara güzel haberi duyurdu ve beyaz eşya sektöründe geçerli büyük bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Bu konu hakkında yapılan duyuruda beyaz eşya sektöründeki 5 bin lira ve üzeri alışverişlerde 250 lira, toplamda 500 lira Bankkart Lira verileceği ve 20 Şubat tarihine kadar geçerli olduğu aktarıldı.

İşte detaylar...

 

20 ŞUBAT'A KADAR BAŞVURUN

Kampanya 20 Ocak – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den ya da BESYA yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanması gerektiği vurgulanan duyurunun devamında Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya boyunca Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya sektöründe yer alan üye olan işyerlerimizde Bankkart POS’undan çeşitli günlerde ve tek seferde yapacakları her 5 bin lira ve üzeri alışverişlere 250 lira, toplamda 500 lira Bankkart Lira kazanabilecekleri bildirildi.

Detaylar hakkında yapılan duyurunun devamında ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan fiziki üyeliği bulunan işyerlerinden yapılacak beyez eşya alışverişleri söz konusu kampanyaya çerçevesinde olmadığı ifade edilerek kampanyanın Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi olanlar için geçerli olduğu vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanyanın detayları ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Bir müşterinin kampanya boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 500 lira ile sınırlıdır.

Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı hemen hesabına yansıyacak.

Harcama bedeli için Bankkart ‘ın kredi kartı ve banka kartı özelliğiyle yapılacak olan işlemler dikkate alınacak.

Katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Sadece elektronik ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya boyunca yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak ve hesaba ya da kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara anında 2 bin lira! Bu kampanya bir daha gelmez! Elinizi çabuk tutun!

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Paranız buhar olabilir! Yapmayanın parası yanacak!

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Öyle bir kampanya yaptı ki...