Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan inanılmaz fırsat! Vatan Bilgisayar'a özel 2.000 TL indirim kampanyası!

Ziraat Bankası güncel kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası'ndan inanılmaz fırsat! Vatan Bilgisayar'da 2.000 TL indirim kampanyası! İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...000 TL ila 20

Bankkart Başak kartınız ile Vatan Bilgisayar'da tek seferde yapacağınız 10.000 TL ila 20.000 TL arasındaki alışverişe 1.000 TL, 20.000 TL ve üzerindeki alışverişe 2.000 TL indirim verilecektir.

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan banka kampanya koşullarını açıkladı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Vatan Bilgisayar mağazalarından veya vatanbilgisayar.com'dan Bankkart Başak kartınız ile 15 Ocak - 28 Şubat 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 10 bin lira 20 bin lira arasındaki alışverişe 1.000 lira, 20 bin lira ve üzerindeki alışverişe ise 2 bin lira indirim verilecektir.

KAMPANYA HANGİ TARİHLERDE GEÇERLİ?

Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya VATAN yazıp 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılabileceksiniz. Kampanya dönemi içerisinde kampanyaya katılım sağlamayan müşterilerin kampanyadan faydalanamayacakları ifade edildi.

Kazanılan indirimler 10 Mart 2023 tarihinde işlem yapılan kredi kartının ekstresine ya da Bankkart Başak kartınızın bağlı olduğu hesaba yansıtılacak diye belirtildi.


Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami indirim tutarı 2.000 TL olduğunu açıklayan Ziraat Bankası, kampanyadan sadece Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Başak Ticari/Kurumsal kart sahibi müşteriler yararlanabileklerini açıkladı. Ancak KGF Teminat Kurumsal Kart ürünleri kampanyaya dahil olmadığı da bildirildi.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabileceği ifade edilirken Ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edileceği , karta para yükleme, nakit çekim, iade, ön provizyon, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil olmadığı belirtildi.

Öte yandan kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen indirim tutarı geri alınacak. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Vatan Bilgisayar kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olacak.

DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler?

ŞOK Market'te bebek bezi 164 TL, Dove şampuan-saç kremi 49 TL! ŞOK kataloğu 19 Ocak 2023 fiyat listesi

TOKİ 19-24 Ocak kura takvimi günü gününe açıklandı! İşte peş peşe çekilecek il il 2023 TOKİ kura takvimi...