Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan mayıs ayı müjdesi geldi

Bankaların kredi konusundaki yarışı tam gaz devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan mayıs ayında geçerli olacak bir kredi kampanyası geldi. Müşteri çekmeye çalışan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da müşterilerine yönelik mayıs ayı müjdesi geldi

Bankaların kredi konusundaki verdikleri yarış tam gaz devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da müşterilerine yönelik mayıs ayı müjdesi geldi. 

 

Başvurularını gerçekleştirmek isteyenler, internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilecekler. Ziraat Bankası, başvurularını gerçekleştiren herkese 36 ay vadeli ve 8800 TL kredi imkanı sunacak. TC Kimlik numarası ile hemen alınabilecek bir kredi imkanı da sunulacak. Bu kredi için herhangi bir şube ziyareti yapmanıza gerek yok. Yine internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kampanya kapsamında, TC Kimlik numarası ile hemen alınabilecek kredi limiti ise 10.000 TL olarak belirlendi. Başvuruların onaylanması durumunda, kredi tutarı anında hesabınıza yatırılacaktır. kredi başvuruları değerlendirilirken kişinin kredi notu gibi bazı kriterler de dikkate alınacaktır.

Ziraat Bankası üzerinden 8800 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak oldukça kolay ve hızlı bir işlem. İlk olarak, internet bankacılığı şifrenizi oluşturmanız gerekiyor. Bu işlemi müşteri hizmetleri numarası veya banka şubelerine giderek yapabilirsiniz.

Şifrenizi oluşturduktan sonra, Ziraat Mobil uygulamasını indirerek veya internet bankacılığı sayfasına girerek hızlı bir şekilde kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, kredi tutarı anında hesabınıza yatırılacaktır.

acil nakit ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir ve ödeme planınızı kendinize uygun şekilde düzenleyebilirsiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası, internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden yapılan başvurularla işlemleri hızlandırarak müşterilerine kolaylık sağlıyor. Bu fırsattan yararlanarak, ihtiyaçlarınızı karşılamak için hemen başvuru yapabilirsiniz.