12 / 10 / 2024

Ziraat Bankası’ndan müjde! Aylık 15 bin 861 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi veriyor!

Ziraat Bankası’ndan müjde! Aylık 15 bin 861 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi veriyor!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası için aylık 15 bin 861 Türk Lirası taksitle 2.5 milyon liralık konut kredisi veriyor. 




En çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası tarafından başlarılan ortak konut kredisi kampanyası ile düşük taksitlerle kredi imkanı sağlanıyor.

Peki yeni bir ev almak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl çekilir? Ziraat Bankası konut kredisi için açıklanan faiz oranları yüzde kaç olarak açıklandı?

Ziraat Bankası’ndan müjde! Aylık 15 bin 861 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi veriyor!
 
Konut fiyatlarının giderek daha da yükselmesi kira öder gibi konut sahibi olmayı da neredeyse imkansız bir hale getirirken, Ziraat Bankası’ndan da hem düşük faizli hem de ortak konut kredisi müjdesi geldi. 
Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı söz konusu kampanya kapsamında ortak konut kredisi kullanılabiliyor. Böylelikle ödenecek kredi yükü paylaşılıyor ve kişi başına düşen ödeme miktarları da azalmış oluyor.
 

 
ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin araştırdığı Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlı kredi taksitlerini kolay bir biçimde ödeme imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisini en az 2, en fazla 5 kişi ortak olarak kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyasından faydalanabilmek için;
En az 2, en fazla 5 kişi düzenli gelire bir sahip olmalı ve söz konusu bu krediye de ortak bir başvuru yapması gerekiyor. Bunun dışında ayrıca ortak konut kredisi, SPK lisanslı ekspertiz firmalarının belirlemiş o konut değerine göre kullandırılıyor.

Ziraat Bankası ortak konut kredisinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenmiş olan  azami kredi tutarları dikkate alınıyor ve akabinde de kredi miktarları belirleniyor. Söz konusu kredinin teminatı olarak da ipotek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat da talep edilebiliyor.




ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE KAÇ?

Ziraat Bankası konut kredisi için aylık faiz oranını yüzde 3,09 şeklinde duyurdu.  Ziraat Bankası'ndan ortak konut kredisi çekmek isteyenler aylık 79.307,45 Türk Lirası taksit ödeyip bu krediyi çekebilirler. Eğer krediyi 5 kişi ortak olarak kullanırsa, kişi başına düşen taksit miktarı 15 bin 861,49 Türk Lirası şeklinde oluyor.

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Ziraat Bankası ortak konut kredisi için başvurular Ziraat Bankası şubelerinden ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Gerekli belgelerle beraber başvurular tamamlanacak, ortak konut kredisi kullanılabiliyor. 

 

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları evlerini istiyor: İnşaatlara başlansın, kira yardımı güncellensin! 

Resmen açıklandı! Çiftçilere 76.7 milyon TL’lik mazot desteği müjdesi! 

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesine başvuru yapamayanlara müjde! Yeni başvuru hakkı tanındı!


Geri Dön