Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan müjde. Cebiniz para dolacak

Özel bankalar kadar kamu bankalarından da vatandaşlara yönelik kredi paketleri gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri Ziraat Bankası oldu. Hem promosyon hem de kredi fırsatları haftalık olarak vatandaşlarla paylaşılıyor

Özel bankalar vatandaşlara yönelik ödemelerine tam gaz devam ediyor. Hem promosyon hem de kredi fırsatları haftalık olarak vatandaşlarla paylaşılıyor. Kamu bankaları da kredi paketlerini vatandaşlara duyuruyorlar. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. 

Ziraat Bankası’nın duyurusuna göre 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verecek. Son dönemde pek çok banka faiz oranını artırırken Ziraat Bankası, daha düşük faiz oranları ile kredi vermekte. Bankanın belirlemiş olduğu kredi faiz oranı %1.79 olarak duyuruldu. Buna göre pek çok kişi ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek ve geri ödemelerde de daha az zorlanacak gibi duruyor.

Ziraat Bankası, ihtiyaca göre kredi imkanı da tanıyor. Buna göre bankadan 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisi de çekmek mümkün, 10 bin TL’lik kredi çekmek de mümkün. Vatandaş, ihtiyacı olan kadar kredi çekebilecek ve geri ödeme için de kendine göre bir plan oluşturabilecek.

10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi çeken Ziraat Bankası müşterisi, %1.79 faiz oranından faydalanabildiği gibi, 36 aya kadar vade imkanından da yararlanabilecek. Böylece ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, geri ödemelerini aylık 400 TL olarak yapabilecekler. Bu rakam, geri ödemeler için kişilere büyük avantaj sağlayabilir.

Öte yandan kişi, 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisi de çekebilir. Ancak 50 bin TL ile 100 bin TL arasında çekilecek olan krediler için verilmekte olan vade sayısı 24 ay olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca 100 bin TL’nin üzerinde de kredi seçenekleri bulunuyor. Ancak bu tutarda bir kredinin geri ödemesi için ise sadece 12 aylık vade imkanı bulunmakta.