Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan müjde! Hemen buraya bakın!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini ilgilendiren önemli bir hediye kampanyası geldi. Ziraat Bankası tarafından 1 bin 500 TL para ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar...Son kampanyalarından biri olan "Troy Mağazalarında Mac Alışverişlerine 1

Troy Mağazaları, elektronik sektöründe önde gelen bir perakende şirketi olarak, müşterilerine birçok avantajlı kampanya sunmaya devam ediyor. Son kampanyalarından biri olan "Troy Mağazalarında Mac Alışverişlerine 1.500 TL Bankkart Lira" ile müşteriler büyük bir fırsat yakalıyor.

Kampanya kapsamında, Bankkart sahipleri Troy mağazalarından tek seferde yapacakları 20.000 TL ve üzeri Mac alışverişlerinde 1.500 TL Bankkart Lira kazanma şansı elde ediyor. Kampanya 15 Haziran - 15 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve yalnızca Troy mağazalarında yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır.

İşte ayrıntılar...

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle bu kampanyadan faydalanabilecekler. Kampanyadan bir müşteri sadece bir defa faydalanabilecek ve en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar anında müşterilerin hesaplarına yüklenecek ve 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Kampanyaya katılmak için müşterilerin alışverişlerini Bankkart POS cihazından yapmaları gerekmektedir. Ayrıca, ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Ancak Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanya dönemi içinde yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda müşterilerin Bankkart Lira kazançları da geri alınacaktır. Eğer müşterinin Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmuyorsa, kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Bu kampanya, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Artı Bilgisayar A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilmektedir. İki şirket de kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Troy Mağazalarında Mac alışverişi yapmayı düşünen Bankkart sahipleri, bu fırsatı kaçırmamak için 15 Haziran - 15 Temmuz 2023 tarihleri arasında Troy mağazalarını ziyaret edebilirler.

İş Bankası'ndan tatil yapacaklara son dakika kampanyası!
Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?
Dolar kaç TL? 17 Haziran Cumartesi dolar yükseldi mi, düştü mü? Euro bugün ne kadar?