Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan müjde! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası'dan güzel haber geldi. Vakıfbank büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde duyurdu. Ziraat Bankası'na göre, bu kampanya 31 Aralık'a kadar geçerlidir. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar... Bu kampanyanın adı ise "Alışverişlerinizi Sonradan Bankkart Lira ile Ödeyin!" oldu

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan Vakıfbank resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Alışverişlerinizi Sonradan Bankkart Lira ile Ödeyin!" oldu. Kampanyanın diğer detaylarını açıklayan İş Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"Bankkart Lira ile Öde özelliği Bankkart Liranızı alışverişten sonra da harcayabilme fırsatı sunuyor."

 

Peki, bu kampanyanın ayrıntıları neler? İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...

Kredi kartınız ile yaptığınız alışverişlerinizi, Bankkart Liralarınız ile hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebilirsiniz. Kampanya kapsamında; sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişler Bankkart Lira ile ödenebilir. Ayrıca sadece bireysel kredi kartı veya banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabilir.

 

KAMPANYA AYRINTILARI!

 

KAMPANYA AYRINTILARI İÇİN: https://www.bankkart.com.tr/

Steam'de dev indirim devam ediyor! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...
İş Bankası'ndan dev kampanya! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit!
Vakıfbank'tan yeni kampanya! 200 TL Worldpuan!