Kent Haberleri

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu. Söz konusu kampanya kapsamında yapılan açıklamada Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Kappatur'da bir kerede yapılacak 10 bin TL-14

Ziraat Bankası, müşterilerini çok sevindirecek bir kampanyanın haberini verdi. Söz konusu kampanya kapsamında yapılan açıklamada Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Kappatur'da bir kerede yapılacak 10 bin TL-14.999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere bin TL Bankkart Lira, 15 bin TL-29.999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere, 1.500 TL Bankkart Lira, 30 bin TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlere ise 3 bin TL Bankkart Lira hediye edileceği paylaşıldı.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 MAYIS

Söz konusu kampanyanın 10 Nisan - 15 Mayıs 2023 tarihlerinde geçerli olduğu ve kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr internet adresinden veya SMS ile katılım sağlayabileceği belirtildi. Yapılan duyuruda, SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonundan KAPPATUR yazıp 4757'ye SMS gönderilmesi gerektiği vurgulandı.

İşte detaylar...

3 BİN TL HEDİYE EDİLECEK

Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılma şartının olduğu, kampanyaya katılmayanların kampanyadan yararlanamayacağı vurgulandı. Ziraat Bankası yaptığı duyurusunda kazanılan Bankkart Liralar 22 Mayıs 2023’e yükleneceğini ve 3 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabileceği paylaştı. Kullanılmayan Bankkart Liraların 4 Temmuz 2023’den sonra geri alınacağı ve kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiğin altı çizildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

İslam Memiş’ten altında korkutan açıklama: ‘İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz’

Aile Bakanlığı tarafından yapılan tüm ödemeler peş peşe artırıldı! Hemen bakın!