Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine jest! Her müşteriye özel 475 TL veriyor

Ziraat Bankası, makul kampanyalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Banka tarafından yapılan son açıklamada, müşterilere özel kart kampanyaları duyuruldu.Banka tarafından yapılan açıklamalar sonrası kampanyalardan kimlerin faydalanabileceği merak konusu oldu

Ziraat bankası tarafından yapılan son açıklamalara göre özel kart kampanyaları kapsamında toplamda 475 TL kazanma fırsatı müşterilere sunulmuş durumda. Banka tarafından yapılan açıklamalar sonrası kampanyalardan kimlerin faydalanabileceği merak konusu oldu. Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyaya ilişkin detaylar haberimizde.

Ziraat bankası kart kampanyalarına ilişkin detayları açıkladı

Ziraat Bankası, kart kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detayları açıkladı. Başvuruda bulunacak olan kişiler için resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, gereken koşullar haberimizin devamında yer alıyor.

 

Ziraat Bankası kart kampanyaları

Ziraat Bankası'nın yeni kart kampanyası, 250 TL ve üzeri dördüncü harcamalarda geçerli olacak. Kampanya sadece otogaz ve akaryakıt harcamaları için geçerlidir ve 31 Mart 2023 tarihine kadar toplamda 4 harcama yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılanlar, harcama tutarının %30'u kadar geri ödeme alabilecekler. Bu da 4 harcama sonunda toplamda 75 TL'ye kadar geri ödeme anlamına gelmektedir.
Başvuru yapmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler.

İnternet alışverişinden vazgeçemiyorum diyenler dikkat! Ziraat Bankası tarafından e-Ticaret alışverişlerinde tek seferde yapılacak olan 400 TL ve üzeri her harcamada 30, toplamda 150 TL alınabileceği ifade edildi. Katılım sağlamak isteye kişilerin yine Mobil Uygulama ya da internet sitesi üzerinden katılım sağlaması gerektiği ifade edilirken, son günün 31 Mart olduğu ifade edildi. 

Ziraat Bankası'nın son kampanyası, 16 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında, market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri harcamaları yapacak olan müşteriler, anlaşmalı iş yerlerinde toplamda 300 TL ve üzeri 6 kez alışveriş yapmak zorundadır.
Her alışverişte, 25 TL değerinde Bankkart Lira verileceği açıklandı ve bu sayede toplamda en fazla 150 TL kazanma şansı sunuluyor.

Ziraat Bankası tarafından son açıklanan kampanya kapsamında, 100 TL ve üzeri her alışverişte 10 TL hediye para verileceği belirtildi. Toplamda ise 100 TL'ye kadar hediye para kazanmak mümkün olacak.
Kampanya kapsamında, her gün yalnızca bir işlem geçerli olacak. Kampanya 31 Mart 2023 tarihinde sona erecektir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, Ziraat Bankası'nın anlaşmalı iş yerlerinde yapacakları 100 TL ve üzeri her alışveriş sonrasında, hediye para kazanacaklar

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Bankalar şaha kalktı, kampanyaları peş peşe açıkladı! Haberi alanlar şubelerin önünde kuyruk oluşturuyor!