Kent Haberleri

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine önemli duyuru! Çok ses getirecek o haber verildi!

Ziraat Bankası Bankkart sahibi olanlara önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda yeni bir kampanya başlatıldığı ve kart sahiplerine 2 bin TL hediye edileceği belirtildi. 500 lira-12

Ziraat Bankası tarafından söz konusu kampanya hakkında yapılan duyuruda "Bankkart'ınız ile TatilBudur'da tek seferde yapacağınız 7.500 lira-12.499 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 750 lira Bankkart Lira, 12.500 lira-19.999 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.250 lira Bankkart Lira, 20.000 lira ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.000 lira Bankkart Lira verilecektir." ifadeleri kullanıldı.

2 BİN TL HEDİYE EDİLECEK

Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliğiyle TatilBudur'da tek seferde yapılacak 7.500 lira-12.499 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 750 lira Bankkart Lira, 12.500 lira-19.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.250 lira Bankkart Lira, 20.000 lira ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.000 lira Bankkart Lira verileceği belirtilen duyurunun devamında kampanyanın 28 Şubat tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi.

İşte detaylar...

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya duyurusunun devamında kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden ya da SMS ile katılım sağlayabileceğiniz belirtilerek SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS gönderilebileceği bildirildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI 

Kampanyanın detaylarına ilişkin yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayanlar kampanyadan yararlanamayacaktır.

Söz konusu kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Mart 2023’te yüklenecek olup, 10 Nisan 2023’e kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bir kişi kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 lira Bankkart Lira kazanabilecektir.

Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına kapsamında değildir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamaları kapsamında olacaktır.

HANGİ KARTLAR GEÇERLİ?

Söz konusu kampanya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerlidir.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Kampanyadan faydalanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi halinde verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Aile Bakanlığı’ndan önemli duyuru! Bir yeni destek ödemesi daha geldi! Bu parayı mutlaka alın!

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!

Altının çakılacağını bilmişti! Ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu!