06 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 



Ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası bir kampanyası için daha son 6 gün uyarısı yaptı. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

Nisan 2024 kampanyalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası müşterilerine duyuru yaparak Touristica kampanyası ile ilgili detayları da resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı.

Ziraat Bankası'nın söz konusu kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ziraat Bankası Bankkart'ınızın kredi kartı ya da banka kartı özelliğiyle Touristica'da tek bir seferde gerçekleştireceğiniz 25 bin Türk Lirası - 49 bin 999  Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 50 bin Türk Lirası - 99 bin 999  Türk Lirası arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5 bin Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay erteleme avantajından faydalanabilirsiniz" ifadeleri kullanılarak,  son başvuru tarihinin 30 Nisan 2024 olduğu bildirildi.

Ziraat Bankası ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAMPANYASI NİSAN 2024

Kısa mesaj ile Ziraat Bankası Touristica kampanyasına katılım sağlamak için Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazarak 4757'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekli. Ziraat Bankası Touristica kampanyasına katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacak. Ayrıca bu kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekli.

Kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart Liralar 7 Mayıs 2024'e kadar yüklenecek, 9 Haziran 2024'e kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Haziran 2024'te geri alınacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiş olup, bir müşteri kampanyadan sadece bir kez ve en çok 7 bin 500 TL Bankkart Lira kazanma hakkına sahip.

Gerçekleştirilen kampanyadan faydalanmak istiyorum diyenler söz konusu kampanyaya katılım sağlamalarının ardından yapacakları 50 bin Türk Lirası- 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişleri karşılığı 5 bin Türk Lirası bankkart lira para iadesi almaya hak kazanacak.

 

TOKİ'den tam 2 bin 174 yeni konut geliyor! Bu illerde yaşayanlara Nisan ve Mayıs 2024 müjdesi!

Çimentoya 10 günde gelen yüzde 43 zam müteahhitleri ayağa kaldırdı: Protestoya hazırlanıyorlar!

BİM 26 Nisan yeni aktüel kataloğu! BİM’de iğneden ipliğe büyük indirim!


Geri Dön