Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli duyuru... Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda müşterilere kampanya kapsamında müşterilere verilecek 2 bin TL'nin detaylarına yer verildi. Ziraat Bankası tarafından konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi

Ziraat Bankası tarafından müşterilere yönelik sık sık açıklama yapılıyor. Ziraat Bankası tarafından konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada Ziraat Bankası tarafından hazırlanan kampanyanın yeni detaylarına yer verildi. 

2023 yılının yeni banka kampanyaları arasına dahil edilen Ziraat Bankası kart sahiplerinin memnun edecek o duyuru paylaşıldı. Kampanyanın detayları belli oldu. Ziraat Bankası müşterilerinin faydalanabileceği ödeme için tatilbudur.com üzerinden alışveriş yapmak gerekecek. Site üzerinden yapılacak alışverişte toplamda 2.000 TL hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA ŞARTLARI

Ziraat Bankası Bankkart sahipleri tatilbudur internet sitesi üzerinden tek seferde yapacakları alışverişte indirim kazanıyor. Kampanyanın detayları netleşti. 7 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında peşin ya da taksitli alışveriş yapanlar 750 TL’yi hesabında bulacak. 12 bin 500 TL ile 20 bin TL arasında peşin ya da taksitli olarak alışveriş yapanlar ise 1.250 TL’den faydalanacak. 20 bin TL ve üzerindeki tüm taksitli ya da peşin alışverişlerde ise toplamda 2 bin TL Bankkart Lira hediyesi hesapta görülebilecek.

KAMPANYAYA BAŞVURMAK İÇİN BUNLARI YAPMAK GEREK

Ziraat Bankası tarafından tatilbudur ile ortaklaşa başlatılan kampanya dönemi için duyuru yapıldı. Son dakika açıklamasına göre 28 Şubat tarihinde kampanyanın sona ereceği bildirildi. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin sms ile başvuru yapması mümkün oluyor. Bunun için cep telefonunun mesaj kısmına TATILBUDUR yazarak 4757‘ye mesaj göndermek gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra belirlenen tutarda alışveriş gerçekleştirilebilir.