Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından market alışverişlerine destek olması amacıyla kampanya başlatıldı. Banka tarafından hazırlanan kampanyalar aralıklarla vatandaşlara kampanyalar hakkında bilgilendirmede bulunuyor

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Banka tarafından hazırlanan kampanyalar aralıklarla vatandaşlara kampanyalar hakkında bilgilendirmede bulunuyor. Ziraat Bankası tarafından vatandaşların market alışverişlerine destek olunması amacıyla hazırlanan kampanyanın detayları da duyuruldu. 

Ziraat Bankası Bankkart sahipleri için market, manav, bakkal, şarküteri ve kasap harcamalarına 150 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Üstelik kampanya 16 Mart tarihine kadar devam ediyor.

Belirli sektörlerde geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 300 TL ve üzeri harcama yapması gerekiyor. Yapılan her harcama için 25 TL toplamda ise 150 TL Bankkart Lira hediye edilecek. 1 Mart tarihinde başlatılan kampanya 16 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin Ziraat Bankası müşterisi olması uygulama üzerinden ya da sms yoluyla başvurdu bulunması yeterli oluyor.

Gıda alışverişine harcadıkça kazandıran kampanya için Bankkart Mobil uygulaması ya da Bankkart internet sitesi üzerinden ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” butonuna basmak yeterlidir. Cep telefonu üzerinden katılım sağlamak isteyenler bankada kayıtlı cep telefonu aracılığı ile mesaj kısmına MARKET yazarak 4757‘ye sms olarak gönderilmelidir.

 

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler için detaylar netleşti. Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmak ardından belirlenmiş sektörlerde geçerli alışveriş tutarını gerçekleştirmek yeterli oluyor. Market, manav, şarküteri ve bakkal alışverişlerinde aktif hale gelen kampanya Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılacak alışverişlerde geçerli oluyor. Aynı gün içinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanyaya dahil ediliyor. E-ticaret harcamaları kampanya sürecinde kabul edilmiyor.

Kampanyaya katılan her müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabiliyor. Asıl kart sahipleri kampanyaya katılabiliyor. İptal/iade işlemlerinde kazanılan Bankkart Liralar geri alınıyor. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Ziraat Bankası paylaştığı kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da durdurma hakkını kendinde saklı tutar.