01 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan Nisan 2024 müjdesi geldi! 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi veriyor! Sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan Nisan 2024 müjdesi geldi! 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi veriyor! Sakın kaçırmayın!

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği müjde Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası sadece 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte Ziraat Bankası Nisan 2024 kampanyası...



Ev almak isteyenlerin merakla beklediği müjdeyi Ziraat Bankası duyurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Ziraat Bankası aylık 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi verecek. 

İşte Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar...

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası milyonlarca müşterisine yönelik olarak yeni kampanyasını açıkladı. 

Yükselen konut fiyatları sebebiyle artık nakit para birikimi ile ev sahibi olmak imkansız bir hal alırken pek çok kişi de konut kredisi paketleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Konut kredisi çekerek konut sahibi olmak isteyenler bankaların yükselen konut kredisi faiz oranları sebebiyle şok yaşarken aylık taksit tutarı asgari ücretin 2-3 katına ulaşınca artık kredi onayı almak da giderek zorlaşmıştı.


ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI NİSAN 2024

Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden fazla kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın" ifadelerini kullanarak en az 2 en fazla 5 kişi ile ortak kredi kullanılabileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası ndan Nisan 2024 müjdesi geldi! 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi veriyor! Sakın kaçırmayın!


Kampanyanın koşulları ise şu cümlelerle aktarıldı:

Düzenli geliri olan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelip konut alımları kredilendirebiliyor. Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kullandırılabiliyor.

Kredi tutarları satın alınacak olan evin SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenmiş olan azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu konut üzerine ipotek tesis edilir. Ziraat Bankası şubeleri gerekli görülmesi durumunda ek teminat istenebilir.


ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ AYLIK ÖDEME TUTARI NİSAN 2024

Ziraat Bankası ev almak isteyen pek çok kişinin gündeminde bulunan ortak konut kredisi paketiyle ödeme kolaylığı sunarken 1 milyon TL kredinin aylık taksit tutarı 42 bin 206 Türk Lirası oluyor. Fakat söz konusu bu krediyi 5 kişiye ortak kredi imkanı sunulduğu için kişi başına düşen aylık taksit tutarı 8 bin 441 TL'ye iniyor. 

 

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Emlak kraliçesi idam cezasına çarptırıldı! 12,5 milyar dolarlık dev vurgun!

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!


Geri Dön