Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan önemli açıklama! Müşterileri dikkat

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası da bu konuda bayrağı devralmış bankalar arasında yer alıyor

Kamu bankalarının hem kendi aralarında hem de özel bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası da bu konuda bayrağı devralmış bankalar arasında yer alıyor. Ziraat Bankası'ndan son olarak müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. İşte bankanın yaptığı açıklamaların detayları...

 

Ziraat Bankası, nakde ihtiyaç duyan müşterileri için kesenin ağzını açıyor. İhtiyaç kredisi kapsamında 150 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayan banka, faiz oranlarını da düşük tutarak geri ödemelerde de kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Ziraat Bankası’nın sağlamış olduğu bu ihtiyaç kredisi, farklı faiz oranları ile sunuluyor. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere verilen bu kredi, farklı seçenekler de sunuyor. Kişiler, 50 bin TL’ye kadar kredi çekerlerse, geri ödeme için 36 ay vadeden faydalanabiliyorlar. Diğer yandan 50 bin TL ile 100 bin TL arasında ihtiyaç kredisi çekenler için ise geri ödemelerde 24 ay vade fırsatı verilmekte.

Eğer kişiler, 100 bin TL’nin üzerinde kredi çekme niyetindeler ise geri ödeme için 12 ay vade seçeneği sunuluyor. Bu seçenekte uygulanan faiz oranı %1.89 olarak belirlenmiş durumda. 150 bin TL kredi çekmek isteyen kişi, bu durumda aylık taksit olarak 14 bin 500 TL ödemek durumunda kalıyor.

Müşteriler, 50 bin TL ile 100 bin TL arasında kredi çekecekler ise faiz oranı %1.94 olarak hesaplanıyor. Ayrıca bu aralıktaki miktarlar için de 24 ay vade imkanı sunuluyor. Buna göre 50 bin TL kredi çeken kişinin, aylık taksit ödemesi 2 bin 770 TL civarında oluyor.