29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası bir kampanyasını daha açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak... İşte kampanya detayları...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya daha başlattı. Hem mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek hem de yeni müşteriler kazanmak isteyen Ziraat Bankası bu şartları sağlayanlara 7 bin 500 TL ödeme yapacak.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında 7 bin 500 TL ödeme müjdesi verdi. 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla başlayan kampanya 31 Mart tarihine kadar sürecek. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre FullTrip’te Otel ve Tur rezervasyonu yapanlara 7 bin 500 TL Bankkart TL ödemesi yapılacak. 

Ziraat Bankası ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

7 BİN 500 TL VERİLECEK

Ziraat Bankası konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği bulunan kart ile Fulltrip’te tek bir seferde gerçekleştirilecek olan alışverişlerde bankkart lira verileceğini duyurdu. Ödemelere ilişkin olarak banka tarafından yapılan açıklamaya göre 25 bin Türk Lirası- 49 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 50 bin Türk Lirası- 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere 5 bin Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlere ise 7 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek.


SON TARİH 31 MART

Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin ay sonuna kadar katılım sağlamaları gerekiyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre Bankkart Mobil’den, bankkartcomtr’den veya kısa mesajla katılım yapılabiliyor. Kampanyaya kısa mesaj ile katılmak isteyenlerin 4757’ye FULLTRIPO yazıp SMS göndermesi yeterli oluyor.

Ayrıca tüm bunlar dışında kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart TL’ler 8 Nisan 2024 tarihine kadar ilgili kartlara yüklenmiş olacak. 8 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılmayan paralar da 9 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak. Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin yalnızca bir kez ödül kazanabileceği belirtilirken, bunun dışında kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart TL’ler anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.

Borsada geçen yıla göre daha çok temettü dağıtacak şirketler açıklandı

Mart 2024 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!


Geri Dön