30 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatırılacak. İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası’nın müşterileri için başlatmış olduğu yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek.  

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden konu ile ilgili olarak yaptığı duyuruda 7 Şubat 2024 tarihinde başlatmış olduğu kampanyasının 29 Şubat tarihinde sona ereceğini açıkladı. Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenler için son tarih yarın olarak belirtildi.

1.500 TL’YE KADAR BANKKART TL MÜJDESİ

Ziraat Bankası pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Samsung Shopt üzerinden Bankart ile gerçekleştirilecek olan belirli miktar alışverişler karşılığında Bankkart TL vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

Ziraat Bankası tarafından yapılacak olan ödeme miktarları şu şekilde açıklandı:

Samsung Shop'tan Bankkart'ınız ile tek seferde yapacağınız; 10 bin Türk Lirası-19 bin 999 Türk Lirası arasındaki alışverişinize 500 TL Bankkart Lira, 

20 bin Türk Lirası-29 bin 999 Türk Lirası arasındaki alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 

30 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 1.500 TL Bankkart Lira verilecek.

Ayrıca kampanya kapsamında seçili ürünlerde 7 bin Türk Lirası'na ulaşan indirim ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da sunuluyor.


KAMPANYA KOŞULLARI

Ziraat Bankası'nın yüzleri güldüren kampanyasından faydalanmak isteyenlerin bankanın belirtmiş olduğu koşulları yerine getirmiş olması gerekli. 29 Şubat 2024 tarihine kadar sürecek olan bankkart lira kampanyasından her müşterinin tek bir defa yararlanabileceği de paylaşılan detaylar arasında.

İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya koşulları:

Ziraat Bankası bankkart lira kampanyası 7-29 Şubat 2024 tarihleri arasında shopsamsung adresinden yapılacak işlemlerde geçerli olacak.

Söz konusu kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkartcomtr'den ya da SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. Kısa mesaj ile kampanyaya katılım sağlamak için Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonunuzdan SAMSUNG yazıp 4757'ye kısa mesaj atabilirsiniz. 

Başlatılan kampanyaya asıl kart sahipleri katılım sağlayabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya müşteri bazında başlatılmış olup ve bir müşteri kampanyadan sadece bir defa, en çok 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilir.


KULLANILMAYAN HEDİYELER GERİ ALINIYOR

Ayrıca tüm bunlar dışında kullanılmayan hediyelerin de Ziraat Bankası'nın belirttiği tarihte geri alınacağı belirtildi. Kampanyadan bankkart lira kazananlar için ödülleri 7 Mart 2024 tarihinde yüklenecek olup 7 Nisan 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan ödüller de 8 Mart 2024 tarihinde geri çekilecek.


Kira geliri elde edenler hemen bu örneğe bakın! Beyannamede gerçek gider yöntemi daha cazip! 

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı


Geri Dön