06 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 6 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatıracak!

Ziraat Bankası'ndan son 6 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatıracak!

Başlattığı kampanyalarla yüzleri güldüren Ziraat Bankası'nın bir kampanyasında daha son 6 güne girildi. Ziraat Bankası hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatırıyor. İşte artık son günlere girilen o kampanya ile ilgili detaylar...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası, başlatmış olduğu kampanyalarla da müşterilerinin yüzünü güldürmeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası tarafından başlatılan ve artık son 6 güne girilen kampanya kapsamında ramazan alışverişlerine toplam 750 TL Bankkart lira hediye ediliyor. 6 Mart tarihi itibarıyla başlayan kampanyanın 14 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde son 6 gün uyarısı yapılan kampanya detayları pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Gıda ve market alışverişlerinde geçerli olan söz konusu kampanya kapsamında Ziraat Bankası Bankkart ile anlaşmalı bakkal, market, kasap, manav ve şarküteri üye iş yerlerinde tek bir defada yapılacak olan 750 Türk Lirası ve üzeri her alışverişe 75 Türk Lirası, toplam 750 Türk Lirası Bankkart Lira hediye edilecek.

Ziraat Bankası ndan son 6 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatıracak!

Verilen detaylara göre 6 Mart -14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve yüzleri güldüren kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkartcomtr'den ya da RAMAZAN yazarak 4757'ye kısa mesaj atarak katılım sağlanabiliyor. Söz konusu Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekli.

Son 6 güne girilen kampanyaya katılım sağlayan müşteriler kampanya süresince Bankkart ile bakkal, market, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinden tek bir defada gerçekleştirecekleri 750 lira ve üzeri her alışverişlerine 75 Türk Lirası, toplam 750 Türk Lirası Bankkart Lira kazanacak.

Söz konusu kampanya kapsamında gerçekleştirilecek olan işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekli. Ayrıca aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden yalnızca 1.'si kampanyaya dahil ediliyor.

Bir müşterinin söz konusu kampanya kapsamında kazanabileceği Bankkart Lira tutarı en çok 750 Türk Lirası şeklinde açıklanırken, E-ticaret işlemlerinin de kampanyaya dahil değil edilmediği kaydedildi.

 

Özkaynak artışı yüksek 8 temettü hissesi!

İş Bankası emekli promosyonu ne kadar Nisan 2024 ?İş Bankası emekli promosyon paketi yenilendi! Emekliler hemen bakın!

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın


Geri Dön