Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması. Ziraat müşterileri dikkat

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kredi açıklamaları devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan önemli bir açıklama daha geldi. Son dakika yapılan açıklamada vatandaşlara verilecek kredinin detaylarına yer verildi. Ziraat Bankası tarafından da vatandaşların kullanımı için hazırlanan bir kredi kampanyasının detayları paylaşıldı

Ziraat Bankası başta olmak üzere tüm kamu bankaları tarafından vatandaşlara yönelik kredi paketleri hazırlanmaya devam ediliyor. Ziraat Bankası tarafından da vatandaşların kullanımı için hazırlanan bir kredi kampanyasının detayları paylaşıldı. 

Türkiye’de kredi konusunda en çok başvurulan bankalardan birisi olan Ziraat Bankası’nda yeni kredi dönemi başlıyor. Son dakika duyurusu ile aktarılan kampanyada 40 bin TL üst limit ile kredi verilecek. Nakit desteğinde Nisan ayı sonuna kadar kullanım hakkı sağlayacak Ziraat Bankası’nda emekli ya da memur olarak maaşı alma şartı bulunuyor. Bu kriterleri sağlayanlar ise Ziraat Bankası’nın online ya da şubelerine başvuru yaparak 40 bin TL tanımlı krediyi kullanabiliyor.

Kredi, Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden de duyuruldu. 40 bin TL üst limit ile tanımlanacak kredide nakit ihtiyacı olan müşterilerin yararlanabileceği belirtildi. Memur ve emeklilerin yanı sıra yeni Ziraat Bankası müşteri olanlara da bu imkan sunulacak. Böylece milyonlarca vatandaş için Ziraat Bankası kredisi tanımlanmış olacak.

ZİRAAT BANKASI'NIN KREDİSİNİ ALMAK İÇİN HANGİ ŞARTLARI YERİNE GETİRMELİSİNİZ?

40 bin TL’ye kadar kullanılabilecek kredide maksimum vade 36 ay olacak. 36 ay geri ödemeli bir şekilde kullanılabilecek olan kredi, kişilerin kredi notuna göre farklı faiz oranlarıyla hesaplanacak. Ziraat Bankası hızlı kredi seçeneğinde anında tanımlanan kredi, Ziraat Bankası hesabı ile hemen kullanılabilir hale geliyor. Hızlı nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek olan müşteriler, 36 aylık uygun ödeme koşullarıyla ödemelerini yapabiliyor.  Ziraat Bankası kredi konusunda mobil, online şubeler ya da bankalar gitmek mümkün.