Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan son dakika hamlesi! Sert manevra ile para ödemesini uçurdular

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanya başlatıldı. Banka, hediye ödemesi altında müşterilerine önemli miktarda ödeme yapacak. Bankalar ellerindeki müşterileri başkalarına kaptırmamak adına büyük bir mücadele veriyorlar

Bankalar arasında müşteri tutma yarışında yeni bir boyuta girildi. Bankalar ellerindeki müşterileri başkalarına kaptırmamak adına büyük bir mücadele veriyorlar. Bu bankalar arasında Ziraat Bankası da var. 
 

Ziraat Bankası’ndan yüz binlerce kişiye mğjde verildi ve Bankkart’ı olup da kampanyaya katılan vatandaşlara 250 TL yeni yıl hediyesi verileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada Ziraat Bankası tarafından Bankkart kampanyası duyurusu yapıldığı belirtilerek birçok sektörde Bankkart ile alışveriş yapılması durumunda Bankkart lira hediye edileceği aktarıldı.

Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada, 9 Ocak tarihine kadar geçerli kampanya detayları paylaşılırken Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verileceği vurgulandı.

Kampanya hakkında yapılan duyuruda kampanyanın 12 Aralık 2022 – 9 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılım sağlanması gerektiği belirtilerek SMS ile kampanyaya katılmak için YENİYIL yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI DA DUYURULDU 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişte 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira kazanacaklardır.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahildir.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 250 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.