Ekonomi

Ziraat Bankasından Şubat ayına özel bomba kampanya! 50 bin TL ödeme kefilsiz şartsız! Hemen alın!

Ziraat Bankası şubat ayı içinde başlayan yeni kampanyasını duyurdu. 50 bin TL’yi kefilsiz masrafsız hemen alın. İşte detaylar!Belirtilen şartlara uyan olan herkese ihtiyaç kredisi alabilirler

Ziraat Bankası hazırladığı yeni kampanya ile birlikte vatandaşlar, 50000 TL kadar belgesiz kefilsiz ve masrafsız kredi ödemesi yapıyor. Belirtilen şartlara uyan olan herkese ihtiyaç kredisi alabilirler.

İşte haberin detayları…

İhtiyaç kredisi isteyenler, bireysel müşteri olmaları halinde kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden yapacakları işlemlerde 36 ay vadeli kredi başvurularını hızlı bir şekilde yapabilirler.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamalarda başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan vatandaşlar hemen aynı gün içerisinde işlem yapacağını duyurdu. Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunmak isteyenler ve internet sitesi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmek istediğinizde kredi başvurunuzu hemen gerçekleştirebilir ve onaylanan krediyi kefilsiz bir şekilde hesabınıza yatırabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUSUNA DAİR DETAYLAR!

Ziraat Bankası kampanyasına dair istenilen bazı şartlar bulunmaktadır. Onlar da şunlardır;

Emekli olan kişiler, kredi almak istiyorlar ise emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapmaları gerekiyor ve emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları şartı aranıyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız, sizlerde verilen bu haber ile kredi haberine katılabilir ve ihtiyaç kredisini kolay bir şekilde alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASININ KAMPANYALARI BİTMİYOR!

Ziraat Bankası kartı olanlar yemek keyfi yapıyor. Baydöner'de tüm ana ürün çeşitlerinde yüzde 25 indirim kazanabilirsiniz. Cafe ve restoranlar sektöründe kampanya başlatan Ziraat Bankasının kampanyası büyük ilgi görmektedir.

TÜM ANA YEMEKLERDE YÜZDE 25 İNDİRİM

Bankkartlılara özel, Baydöner'de tüm ana ürün çeşitlerinde yüzde 25 indirim gerçekleşecek. Kampanya koşullarına bakıldığında 1 Şubat tarihinden başlayan kampanyanın 28 Şubat 2023’te sona ereceği belirtildi. Bankkart müşterilerine Baydöner'de tüm ana ürün çeşitlerinde yüzde 25 indirim sağlayan kodların alınmasıyla indirim anında geçerli oluyor.

EYT olmadan da emekli olabilirsiniz! İşte EYT dışında binlerce kişinin emekli olma formülü!

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit ihtiyacı olanların imdadına koştu! Anında 35 bin TL elinizde!