Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan yaz aylarına girmeden süper bir haber geldi

Ziraat Bankası'ndan yaz aylarında tatil planı yapan vatandaşlarla ilgili güzel bir haber geldi. Banka tarafından tatil planı yapan ancak nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik tatil kredisi verilecek. Detayların tümü haberimizde saklı... Ziraat Bankası'ndan vatandaşların tatil ihtiyacını karşılamasına yardımcı olan kampanya geldi

Ziraat Bankası yaz aylarında tatil planı yapan fakat nakit sorunu yaşayan vatandaşların yüzünü ciddi anlamda güldürecek bir kampanyaya imza atıyor. Ziraat Bankası'ndan vatandaşların tatil ihtiyacını karşılamasına yardımcı olan kampanya geldi. Kampanyanın detayları da bizim haberimizde saklı... 

 

Tatil sezonu açılmaya başladığı şu günlerde, seyahat planlarını gerçekleştirmek isteyenlerde bankaların tatil kredilerini araştırmaya başladı. Özellikle Ziraat Bankasının tatile gidecekler için 2.500 TL varan indirimleri tatil planları yapan kişiler tarafından ilgi görmesine neden oldu. Kamu bankasının tatil kredisi sayesinde finansmanla ilgili sıkıntı yaşamayarak tatilin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Tatil severler için düşük faizli bir krediye yer veren kamu bankasıyla istediğiniz yere seyahatlerinizi başlatabilirsiniz. Tatil yapmak istediğiniz şehir neresi olursa olsun  çekecek olduğunuz tatil kredisiyle seyahatlerinizi sorunsuz gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Tatil Budur internet sitesinden hizmet alacak müşterilerine indirim imkanı sağlıyor. Kamu bankasının 2500 TL indirimlerinden yararlanmak için anlaşmalı kurumdan tatil paketini satın almanız gerekiyor. Ziraat Bankası bankkart kullanarak tatil paketlerinden birini satın alarak anında indirimlerin tanımlanmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle çok daha keyif alacağınız bir tatil sürecinin başlamasını sağlayacaksınız. Ailenizle birlikte güzel bir tatil sezonunu başlatmak istiyorsanız tatil kredi fırsatlarına hemen başvurmalısınız.

Ziraat Bankası müşterilerin tatil planlarını da ertelemeyerek keyifli şekilde gerçekleştirmeleri için tatil kredisini sunuyor. Son kampanya tarihi 31 Mayıs olarak belirtilmiş olduğu indirimli bir tatil dönemi için hemen kamu bankasına başvurabilirsiniz. Kamu bankası tatil kredileri 10 bin TL ve üzeri olacak şekilde verilirken, istediğiniz kredi limitlerinden birini seçebilirsiniz.

Ziraat Bankasının indirimlerinden yararlanmak için “Tatil Budur” sayfasından tatil paketlerinden birini satın almanız istenmektedir. Tüm bu şartları kapsayan tatil severler artık daha düşük bütçeyle bir seyahat yapma hakkını elde edecek. Seyahatlerinizi istediğiniz doğrultuda sorunsuz şekilde yapacak ve unutulmaz günler yaşamaya başlayacaksınız.