GYO

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...  Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesi, İzmir ili, Konak ilçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 9 parselde konumlanıyor

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Kordon Konak Projesi İnşaata Başlanması İçin Belge ve Evrak Tespit Raporunu yayımladı. 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesi, İzmir ili, Konak ilçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 9 parselde konumlanıyor. Arsa nitelikli gayrimenkulün inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespit raporu yayımlandı. 

Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İzmir ili, Konak ilçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 9 parselde yer alan Ziraat GYO İzmir Kordon binasının alanı 213 metrekare olarak belirlendi. Gayrimenkulün yakın konumunda kamu binaları, bankaların şube ve müdürlükleri vb. ticari yapıları, otel, 7-8 katlı zemin kat ticari, üst katlar konut/ofis fonksiyonlu kullanımlı yapılar yoğun şekilde yer alıyor.

Parsel üzerinde herhangi bir yapı bulunmuyor ve son 3 sene içinde imar planlarında herhangi bir değişiklik olmadığı belirlendi. Projenin toplam inşaat alanı 1.608 metrekare, satılabilir alanı 1.161 metrekare olarak belirlendi. 

Değerlemeye konu gayrimenkullerin konumlu olduğu bölgede bulunan ve benzer koşullara sahip arsa vasıflı taşınmazların birim metrekare değeri 90 bin ile 130 bin TL aralığında değişiyor. Ziraat GYO İzmir Kordon binası için de tüm faktörler göz önünde bulundurularak arsa piyasa birim metrekare değerinin 125 bin lira olabileceği takdir edildi. 

Tüm bunlar göz önüne alındığında,  Ziraat GYO İzmir Kordon binasının değeri 26 milyon 625 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 40. maddesinin 2. fıkrası uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan İzmir Kordon Konak Projesi'ne ilişkin Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan Gayrimenkul İnşaata Başlanması İçin Belge ve Evrak Tespit Raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Değerleme raporu için tıklayın

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif!