Yeni Projeler

Ziraat GYO'dan Malatya'ya yeni proje! 10 blokta 204 bağımsız bölüm geliyor!

Ziraat GYO Malatya Battalgazi projesinin detayları yavaş yavaş belli oluyor. Proje, 74 milyon TL'lik değere sahip arsa üzerinde inşa edilecek. İşte ayrıntılar..

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Malatya Battalgazi projesi inşaata başlama değer tespit raporunu yayımladı. 

Ziraat GYO Malatya Battalgazi projesinin detayları belli olmaya başladı. Söz konusu proje, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi, 1021 parsel numaralı arsada inşa edilecek. 

Rapora konu ana gayrimenkul topografik olarak eğimli yapıya sahip ve geometrik olarak amorf şeklinde. İmar planına göre tüm cephelerden henüz açılmamış olan imar yollarına cephesi bulunan arsanın üzerinde şu an herhangi bir yapı mevcut değil.

204 BAĞIMSIZ BÖLÜM İNŞA EDİLECEK 

Ziraat GYO Malatya Battalgazi projesi kapsamında 4A yapı sınıfı yapı inşa edilmesi planlanıyor. Arsanın yüzölçümü 19 bin 242,33 metrekare olarak belirlendi. 

Projesine göre parsel 10 blokta toplam 204 adet bağımsız bölüm inşa edilecek proje, 31 bin 774 metrekare alana sahip. 10.07.2024 tarihli ruhsatlar eki incelendi ve ruhsatlara aykırı bir durum tespit edilmedi. 

Proje kapsamında inşa edilmesi  planlanan konutların tamamlanması durumundaki değerlerinde KDV oranı yüzde 10 şeklinde belirlendi. Proje, ulaşım imkanlarına ve merkeze yakın olması, zemini nedeniyle tercih edilen bir lokasyonda bulunmasıyla dikkatleri çekiyor. 

ARSANIN DEĞERİ NE KADAR? 

Ziraat GYO Malatya Battalgazi projesinin hayta geçirileceği arsanın KDV hariç değeri 67 milyon 300 bin TL, KDV dahil değeri ise 74 milyon 30 bin TL olarak belirlendi. 

Tamamlanması halinde değeri ise KDV hariç 816 milyon 700 bin TL, KDV dahil de 898 milyon 370 bin TL şeklinde açıklandı. 

Kartal Royal Silva 9 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ankara Sincan'a dev proje! 1804 konut ve AVM projesi için düğmeye basıldı!

Jewel Premium Beytepe için start verildi! Ankara'ya 720 yeni konut geliyor!