Kent Haberleri

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank güncel kampanyasını duyurdu! Emekliler bayram edecek! Nakit 5 bin TL verilecek!

Milyonlarca emekli vatandaş kamu bankalarının güncel emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. Emekli promosyonun güncel rakamları art arda açıklandı. İşte Halkbank, Ziraat, Vakıfbank kampanya detayları...Emekli promosyonun yeni rakamları peş peşe açıklandı

Milyonlarca emekli vatandaş kamu bankalarının emekli promosyon rakamlarını araştırıyor. Emekli promosyonun yeni rakamları peş peşe açıklandı. SGK ve Bağ-Kur emekli kamu bankalarının promosyon tutarlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Emekliler artık düşük promosyon bedelleri nedeniyle, maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank dışında bankalara taşımak zorunda olmayacak.

Temmuz zammından sonra milyonlarca emeklinin gündeminde bulunan emekli ikramiye rakamları yeni tarife üzerinden bu ay başladı. Son olarak, özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun verdiği kararın ardından kamu bankaları Bağ-Kur ve SGK'lıların emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Toplamda 13 milyon emekliyi yakından ilgilendiren kamu bankası emekli promosyonuna verilen karardan sonra emekliler artık maaşlarını Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ta tutmaya başlayacak.

Bu senenin Temmuz ayında verilen emekli zammının ardından emekli vatandaşların promosyonlarında da bazı artışlara gidilmişti. Özel bankalarda ilk etapta, 750 TL bandında başlayan promosyonlar kampanyalarla 7.500 TL'ye kadar çıktı.

Peki kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? İşte Halkbank, Ziraat, Vakıfbank kampanya detayları...

VAKIFBANK, ZİRAAT, HALKBANK PEŞ PEŞE AÇIKLADI! 

Konuya dair olarak verilen detaylara göre, özel bankalar müşteri çekmek için adeta yarışa girmiş ve kamu bankalarını da bu konuda oldukça geride bırakmıştı. Verilen detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu bankalarında 3 yıllık için ödenen promosyon tutarının 5.000 TL'ye çıktığını duyurmuştu.

SGK'nın konuya yönelik olarak yaptığı Mart 2020 tarihinde imzalanan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022 tarihinde güncellendiği açıklamıştı.

KAMU EMEKLİ PROMOSYONUNLARI GÜNCELLENDİ!

Verilen bilgilere göre, bankaların verdiği promosyonları alabilmek için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 (üç) yıl süre ile bankadan alacaklarına yönelik taahhütname imzalamaları gerekiyor.

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında bulunan Ziraat Bankası web sayfasından promosyon rakamlarını güncelledi ve 10.000 liranın üzerinde maaş alanlara 5.000 lira verme kararı aldı ve bunu da web sitesinden açıkladı. 

Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank'ın emekli promosyonları şöyle:

3.500 lira ve altı emekli maaşı olanlara 3 bin lira
3.500 lira ile 7.500 lira arasında emekli maaşı 3.500 lira
7.500 lira ila 10.000 lira arasında emekli aylığı alanlara 4.500 lira
10 bin lira üzerinde emekli aylığı alanlara 5 bin lira tutarında promosyon ödemesi yapılıyor. 

ŞOK Market'te 6 taksit fırsatı yüzde 30'a varan indirim! ŞOK online aktüel kataloğu 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Aile destek parası 12 ay boyunca verilecek! 1 yılda 15.000 TL PTT'den alınacak! Elinizi çabuk tutun...

Çocuklu ailelere para desteği! Aileler e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara bağlanıyor! 600 TL'lik harçlık...