Ekonomi

Ziraat hesabı olanlara büyük müjde! Nakit ihtiyacı olan Ziraat bankasına koşuyor! İşte detaylar!

Ziraat bankası nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Borcu olan ya da ay sonunu getirmekte zorlananlar, bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor. İşte Ziraat bankasının sunduğu kampanya!Bu kampanyaları kaçırmak isteyenler, Ziraat bankasının sunduğu kampanyaları yakından takip ediyor

Ziraat bankası müşterilerine kaçırılmayacak kampanyalar sunuyor. Bu kampanyaları kaçırmak isteyenler, Ziraat bankasının sunduğu kampanyaları yakından takip ediyor. Ziraat Bankası tarafından müşterilere sunulan ihtiyaç kredisi müşterilerin dikkatinden kaçmıyor.

İşte Ziraat Bankası kampanya detayları ve dahası…

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Milyonlarca kişinin dört gözle beklediği açıklama Ziraat Bankası'ndan geldi. Ay sonunu getirmekte zorluk çeken vatandaşlar bankaların kampanya detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Ziraat Bankası kendi müşterilerine özel yaptığı yeni kampanya detaylarını belli oldu. 45 bin TL'ye kadar kredi vereceğini açıklayan Ziraat Bankası 3 yıl vade olanağı sağlıyor. Yalnızca Ziraat Bankası müşterileri için geçerli olan kampanya 1 Aralık 2022 tarihinde başladı. Nakit ihtiyacı olan Ziraat Bankası müşterileri kampanya kapsamında yer almaktadır. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşların araştırdığı kampanya detaylarında 3 ay boyunca erteleme imkanı sunulduğu da belirtildi. Ziraat Bankası'nın sunduğu nakit kredi ödemeleri için başvuru yapacak olan vatandaşların bireysel müşteri olmaları durumunda ödeme işlemlerinde istedikleri zaman aynı faiz oranıyla yıl sonuna kadar masrafsız faydalanabiliyor.

ING BANK GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

ING bank yeni kampanya için:

- Maaşı 1.500 TL'nin altında olanlara 4.650 TL,

- Maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında olanlara ise 5.800 TL,

- Maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan kişilere de 7.000 TL ödeme yapacak.

Promosyon başvurular ING Telefon Bankacılığı ile ya da ING Şubelerinden kolay bir şekilde yapılabilir. Söz konusu kampanya için son başvuru tarihi 31.12.2022 tarihine kadar geçerlidir.

HALK BANKASI 100.000 TL’YE NE KADAR FAİZ VERİYOR?

Faiz oranları her bankada farklı mıdır? Halk bankasının faiz oranı ne kadardır? İşte merak edilen detaylar! Halk bankası 100.000 TL'ye kadar krediye aylık yüzde 1,94 faiz oranı ile tahsis ücretli ya da aylık yüzde 1,69 faiz oranı ile tahsis ücretsiz olarak çekme imkanınız da bulunmaktadır. Bankacılık düzenlemeleri gereğince Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlama getirilmiştir.

Ev sahibi kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?