Kent Haberleri

Ziraat Katılım'dan anneler günü hediyesi!

Ziraat Katılım Bankası, Anneler Günü için müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Hemen kaçırmadan siz de bakın! İşte ayrıntılar... Kampanya kapsamında, 5 Mayıs-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bankkart ile yapılacak alışverişlerde müşteriler 50 TL Bankkart Lira kazanacaklar

Ziraat Katılım Bankası, Anneler Günü için müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, 5 Mayıs-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bankkart ile yapılacak alışverişlerde müşteriler 50 TL Bankkart Lira kazanacaklar. Kampanya, giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum, saat, çiçekçi, küçük ev aletleri, güzellik ve kuaför salonları, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde geçerli olacak.

Müşteriler, Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri her alışveriş için 50 TL Bankkart Lira kazanacaklar. Toplamda kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira tutarı ise 250 TL ile sınırlı olacak. Kampanya kapsamındaki işlemler, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılmalıdır.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir. Asıl kart müşterileri kampanyaya katılabilirken, katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar da asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

İade ve iptal işlemleri kampanya dışında tutulacak ve kampanyaya yalnızca Ziraat Katılım Bankası kredi kartları dahil olacaktır. Bankkart Ücretsiz ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kazanılan Bankkart Lira'lar, 22 Mayıs 2022 tarihinde müşterilerin hesaplarına yüklenecektir.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için, Bankkartları yükleme tarihinde açık statüde olması gerekmektedir. Kampanyaya bir kez katılım hakkı olan müşteriler, kazandıkları Bankkart Lira'ları kullanarak başka işlemler yapabilirler.

Ziraat Katılım Bankası, kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye bankanın resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.

Bu özel kampanya, müşterilerin Anneler Günü'nde sevdiklerine özel hediyeler almalarına yardımcı olacak. Bankkart sahipleri, kampanya kapsamındaki üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde hem avantajlı fiyatlarla hem de Bankkart Lira kazanma fırsatıyla karşılaşacaklar. Kampanya süresince yapacakları harcamalarla birlikte kazandıkları Bankkart Lira'ları, sonraki işlemlerde kullanarak daha fazla avantaj elde edebilirler.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanan bir özel gün olarak bilinir. Bu yıl (2023) Anneler Günü, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacaktır.