Kent Haberleri

Ziraat müşterilerinin son ama son 3 günü kaldı! Bu habere bakmadan bilgisayarı kapatmayın

Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren bir kampanyanın son tarihi hakkında duyuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların son tarihe kadar harekete geçmesi gerektiği belirtildi. Banka tarafından hayata son olarak geçirilen kampanyadan yararlanmak isteyenlerin de son tarihe kadar gerekli işlemleri yapmasının önemi vurgulandı

Ziraat Bankası kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Banka tarafından hayata son olarak geçirilen kampanyadan yararlanmak isteyenlerin de son tarihe kadar gerekli işlemleri yapmasının önemi vurgulandı. 
 

Ziraat Bankası yaptığı kampanyalarla öne çıkmayı başarmaya devam ediyor. Resmi web sayfası üzerinden çeşitli sektörler için kampanya yapan banka bir kampanya için son çağrıda bulundu. Taksitli işlem kullananları yakından ilgilendiren kampanyanın detayları haberimizde..

Banka, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında Gürgençler’de taksitli işlemlerden yararlanmak isteyenlerin son 6 günü kaldığı açıklandı. 3 Ağustos 2022 tarihinde başlayan kampanya 6 gün sonra yani 25 Ocak 2023 tarihinde devam edecek.

25 OCAK KAMPANYA İÇİN SON TARİH

Elektronik sektöründe geçerli olacak bu kampanyaya katılanlara +3 taksit ve 2 ay erteleme imkanı sunulacak. Ziraat yaptığı açıklamasında, “25 Ocak 2023 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Gürgençler’de taksitli işlemlerde +3 taksit ve 2 ay erteleme fırsatı sunulacaktır.

KAMPANYANIN KOŞULLARI VAR

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için kampanya koşulları şu şekilde aktarıldı:

Bankkart’ınız ile Gürgençler mağazalarından yapacağınız alışverişlerinizde 2-9 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında taksitli alışverişlerde +3 taksit 2 ay erteleme fırsatı seçmeli olarak kart sahibine sunulacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.

Artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde  geçerlidir.

Taksit sayısı ile erteleme yapılan ay sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen azami taksit sayısını aşamayacaktır.

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.