Kent Haberleri

Ziraat'tan 19 Mayıs'a Özel Bankkart Gençlilere yüzde 19, toplam 190 TL Bankkart Lira fırsatı

Kampanyalarına tam gaz devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasının detaylarını açıkladı. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte detaylar...Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte detaylar

Kampanyalarına tam gaz devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasının detaylarını açıkladı. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte detaylar...

Bankkart Genç müşterileri Bankkart Genç kartları ile yapacakları müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alma işlemlerinde yüzde 19'u toplamda 190 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı yakalayacak. 

Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte detaylar...

Bankkart Genç müşterileri Bankkart Genç kartları ile yapacakları müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alma işlemlerinde yüzde 19'u toplamda 190 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı yakalayacak.

Ziraat Bankası Kampanya Koşulları Neler?

Kampanya 12-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacak. Kampanyadan faydalanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr'den kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

Kampanyaya katılan Bankkart Genç müşterileri kampanya süresince Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti işlemlerine yüzde 19'u toplamda 190 TL Bankkart Lira verilecek.

Bankkart Genç'in kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak. Bankkart Liralar kampanya koşularını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 190 lira Bankkart Lira kazanabilecekler. Kampanyaya yalnızca Bankkart Genç ile yapılan işlemler dahil olacak.

Bankkart, Bankkart Business, Bankkart Başak ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Karta para yükleme, ön provizyon, nakit çekim, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil olmayacak.

Öte yandan Bankkart'ınız ile TatilBudur'da tek seferde yapacağınız 12.500 lira-17.499 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 Tlira Bankkart Lira, 17.500 lira-24.999 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.750 lira Bankkart Lira, 25.000 lira ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.500 lira Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 1 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya BankkartMobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirsiniz.SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı ceptelefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Milli Emlak'tan o ilde sadece 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

En düşük memur maaşı 22 bin lira oldu! Diğer memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Son dakika zam oranı açıklandı!