28 / 04 / 2024

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 



Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Bağcılar'da kuruldu. 

Söz konusu iki şirketin de ortakları Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan olarak açıklandı. 

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeliyle, Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme de 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeliyle kuruldu. Şirketlerin toplam sermayesi 135 milyon 705 bin 309,1 TL oldu. 

Ziylan Grup tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Her iki şirketin de konusunda yurt içinde ve yurt dışında konutlar işyerleri okullar, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları, istasyonlar anıtlar, turistik tesisler ticari zirai, sınai tesisler, yapılar ve eklentileri, karayolları, demiryolları, limanlar, iskeleler, köprüler, tüneller, kanallar, barajlar, mendirekler, kanalizasyonlar, sulama tesisleri ve bunların benzerleri her türlü inşaatları yapılması, yaptırılması yer alıyor.

Ayrıca şirketler, her türlü gayrimenkul projesini hazırlayabilecek, uygulayabilecek ve kontrol ile danışmanlık hizmeti sunabilecek. 

Peki Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, ve Mehmet Ziylan kimdir? İşte detaylar...

Mehmet Büyükekşi kimdir?

Ziylan Grup tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, 10 Mayıs 1961 tarihinde Gaziantep'te doğdu ve 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini tamamladı. Büyükekşi, Çeşitli banka ve vakıflarda, Türk Hava Yollarında yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi. 
Türk iş insanı ve spor yöneticisi olan Mehmet Büyükekşi, 2023 Haziran'da 4 sene için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçildi. 

Mehmet Büyükekşi, aynı zamanda Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO şirket ortağı.

Mahmut Uğur Ziylan kimdir? 

Mahmut Uğur Ziylan, FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Brandpark Lumberjack İtalya ilk Yönetim Kurulu Başkanı. 

Mehmet Ziylan kimdir?

Ziylan Grup tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Ziylan, bünyesinde Türkiye’nin ilk ayakkabı mağazalar zinciri FLO ve çok markalı sneaker konsepti ile kendi alanının lideri IN Street’in yanı sıra Kinetix, Polaris, Lumberjack, Butigo, Dockers by Gerli, Mercedes, Nine West gibi her biri kendi alanında lider ayakkabı markalarının yer aldığı Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı. 

30 Aralık 1965'te Gaziantep’te doğan Mehmet Ziylan, liseyi Türkiye’de bitirip liseden sonra da iki yıl İngiltere’de Pazarlama ve Yabancı Dil eğitimi aldı. 

ZİYLAN GRUP HAKKINDA 

Ziylan Grup tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

1960'da Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan Ziylan Grup, bugün Türkiye ayakkabı pazarının en önemli şirketleri arasında yer alıyor. Ziylan Grup, 2016 yılında Avrupa'nın en büyük ikinci ayakkabı perakende ağına sahip HR Grup ve iştiraki RENO mağazalarını da satın aldı ve Avrupa'da da güçlendi. 

Ziylan Grup, gayrimenkul sektöründe de Watergarden İstanbul, Büyükyalı, Atlas Park AVM vr ParkAdana AVM projeleri ile ismini duyuruyor. 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 


Geri Dön