Kent Haberleri

Zonguldak Devrek'in çehresi değişiyor!

Zonguldak Devrek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığı üst yapı çalışmalarıyla Devrek’e yeni bir görünüm kazandırıyor.

Devrek Belediyesi’ne bağlı ekipler alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yaptıkları üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.


İnönü Caddesi ve Fabrika Sokak’ta sıcak asfalt ve yaya kaldırımı çalışması yaparak üst yapı çalışmalarına hız veren Devrek Belediyesi, cadde ve sokakların adeta çehresini değiştiriyor.

Belirli bir plan ve program dahilinde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Vakıfçeşme Sokak, Orta Çeşme Alanı, Hamam Sokak yapılan çalışmalarla kalıcı, estetik ve kullanışlı bir üst yapıya kavuştu.

SEMERCİ “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA İLÇEMİZİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK”

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ Belediye olarak ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla adeta ilçemizi şantiyeye çevirdik. Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri Projemiz ile TOKİ Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bunlarla birlikte içme suyu şehir içi şebeke ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarımız ilçemizin çeşitli bölgelerinde sürüyor. İlçemizde bir süredir devam eden alt yapı çalışmalarıyla ilçemizin alt yapısını güvence altına alıyoruz. Bununla birlikte alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların üst yapısını yeniliyoruz. Çalışmalarımız şuan Atatürk Caddesi’nde devam ediyor. Çalışmalarımızda yollarımızın yanı sıra yaya kaldırımlarımızı da genişletiyor ve yeniden yapıyoruz. Çalışmalarımız süresince vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyor, gösterdikleri anlayış ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Zonguldak Denge