Kent Haberleri

Zonguldak Filyos Projesi’ndeki son gelişmeler!

Zonguldak’ta yaşanan ekonomik sorunları ortadan kaldıracak olan Filyos Projesi’ndeki gelişmeler sevindiriyor. İl Özel İdaresi ve Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliğinde başlatılan imar planı çalışmalarının ilk aşamasının sonuna gelindi.

Türkiye’nin büyük projelerinden biri olan ve Zonguldak’ta yaşanan ekonomik sorunları ortadan kaldıracak olan Filyos Projesi’ndeki gelişmeler sevindiriyor.

Zonguldak Valiliği, İl Özel İdaresi ve Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliğinde başlatılan imar planı çalışmalarının ilk aşamasının sonuna gelindi.

Çalışmaları değerlendiren Vali Ali Kaban, önümüzde ki günlerde geniş katılımlı bir toplantı yapacaklarını ve gelişmeleri aktaracaklarını belirttiği konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Filyos Vadi Projesi’nin bir parçası olarak Valiliğimiz, İl Özel İdaresi ve üniversite iş birliğinde başlattığımız imar planı çalışmamızın ilk aşaması bitti. Yakında çalışmanın sonucunu açıklayacağız. Üniversitemizle birlikte bir toplantı yapacağız. Müjdeyi de halkımıza vermiş olacağız” dedi.


Yeni Adım