Sektörel

Zorlu Center'da ilk teslimler 2012'nin ilk çeyreğinde yapılacak!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun 2011'de en çok emek verdiği yatırımı şüphesiz Zorlu Center oldu

Nihayetinde Ahmet Nazif Zorlu, Zincirlikuyu'daki rekor fiyatla aldığı arsada inşaata başladı ve arsa bedeli dahil 3.5 milyar dolarlık yatırımı bitirme yolunda önemli bir mesafe kat etti. Zorlu Center'daki ilk teslimatların 2012'nin ilk çeyreğinde yapılması bekleniyor.  

 

Evet, Zorlu en pahalı gayrimenkul yatırımını yapıyor ve satıyor. Daha önce yine bu sayfalardaki bir kulisimizde Ahmet Nazif Zorlu'nun satışla bizzat ilgilendiğini yazmıştık. Nitekim Zorlu da düzenlediği basın toplantısında 'Gelen misafirlerime projeyi bizzat gezdiriyorum' diyerek konuya açıklık getirmişti. Bu haftaki duyumumuz da yine Ahmet Nazif Zorlu'nun projeye ilgisini gösteriyor. Öğrendiğimize göre, proje için yapılan satın almalarla da Zorlu bizzat ilgileniyormuş. Hatta kapı kolu, çekmece kulpu gibi her türlü detay satın almaların bile pazarlığını kendisi yapıyormuş. Zorlu'nun bu yaklaşımı, işinin başında durmayan genç işadamlarına örnek olabilir diye düşündük ve paylaşmak istedik.  

Para