28 / 04 / 2024

Zuhratbaba Semerkand Line daire fiyatları!

Zuhratbaba Semerkand Line daire fiyatları!

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line

Konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Semerkand Line Konutları 'nda banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün. İşte Zuhratbaba Semerkand Line daire fiyatları...



İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alan Zuhratbaba bölgesinde hayata geçirilen  Semerkand Line  Evleri 8 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Zuhratbaba Semerkand Line daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje Semerkand Line imzası ile yükseliyor. 


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen ve 120 ay vade imkanı sağlanan Semerkand Line Rezidans stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Semerkand Line Bakırköy Konutları 'nda çocuk oyun alanları, spa, acil sağlık hizmetleri, kapalı otopark, vale hizmeti ve fitness center,  kuru temizleme, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Zuhratbaba Semerkand Line daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin metrekare birim fiyatı ise  6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında farklılık gösteriyor. 


Semerkand Line adres: Zuhratbaba Mah. Zuhratbaba Cad. NO:23 - 27


Semerkand Line satış ofisi telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön