28 / 04 / 2024

  Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL'lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

  Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL'lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

Arçelik, Aralık ayına özel kampanyanın detaylarını duyurdu. Evini yenilemek isteyenlerin çok işine yarayacak,  Tasarruflu imkanlardan faydalanıp Buzdolabı almak isteyenler, Arçelik 284630 EI No Frost Buzdolabı ne kadar? sorusunun cevabını merak ediyor.



 2023'e sayılı günler kala Arçelikten muhteşem kampanya geldi.Seçili Beyaz Eşya ile Tv Alımlarında 1.000 TL İndirim imkanı sunan Arçelik  kampanyasından fayalanmak için eliniz çabuk tutun. 

 No frost buzdolaplarına has ve derin dondurucularda bulunan bir özelliktir.  Bu beyaz eşyalardaki nem ve sıcaklık miktarının sabit tutulmasını No Frost teknolojisi ile gerçekleştirir. Bu da besinlerin bozulma sürelerini uzatır.  Aynı zamanda beyaz eşyaların ömrünü uzatır. Son versiyon ürünlerin neredeyse tümünde bu özelliğe rastlanır.

  Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

  Hatta yeni dönem ürünler arasında her bir rafın sıcaklık ayar derecelerinin yapılabileceği buzdolabı ve No Frost derin dondurucu türleri de vardır.  Bu beyaz eşyalar, maliyet ve enerji tasarrufu imkanları sayesinde sıklıkla tercih edilir. Arçelik 284630 EI No Frost Buzdolabı ne kadar?


Geri Dön