30 / 04 / 2024

  Hepsi Burada'dan 2023'e özel harika indirim! Lenovo laptoplarda uygun fiyat! 06 Ocak fiyat listesi

  Hepsi Burada'dan 2023'e özel harika indirim! Lenovo laptoplarda uygun fiyat! 06 Ocak fiyat listesi

 Lenovo laptoplara Hepsi Burada'dan yüzde 6 indirim. Dalgalı seyreden ekonomik koşullar gereği yeni yılın kampanyaları yapılmaya başladı  Ayrıca vade farkı olmadan 6 taksit imkanından da faydalanın  Peki Lenovo Ideapad 3 14ITL6 Intel Core i3 fiyatı ne kadar?



İş performansı

10. Nesil Intel® Core i5 işlemciler, hızlı PCIe SSD hafıza ve 32MB’ye kadar DDR4 bellekle desteklenen V30a (24, Intel) hepsi bir arada,  kuvvetlidir ve iş ihtiyaçlarınıza cevap verir. 23,8 "ekranı, büyük e-tabloları ve uzun şekilli belgeleri görüntülemek için mükemmeldir  Ayrıca, Modern Bekleme ile kuvvet harcamasını minimum seviyeye çekecek, bilgisayar aktif olmadığında bile anında e-posta güncellemelerine ve
 VoIP erişimine izin vereceksiniz.

  Hepsi Burada dan 2023 e özel harika indirim! Lenovo laptoplarda uygun fiyat! 06 Ocak fiyat listesi

Sağlam güvenlik

Smart USB Protection ile bağlantı noktası erişimini sınırlayarak veri hırsızlığının önüne geçin veya bunları ve web camı BIOS sayesinde devre dışı bırakmak için Lenovo Shield kullanın. Lenovo Shield ayrıca datalarınızı emniyetli bir şekilde siler ve şifreyle sabit disk erişimini sınırlar.  İsteğe bağlı kameradaki özel deklanşörle sırlarınızı muhafaza edin. Gelişmiş kullanıcı deneyimi Yüzde 92 ekran / gövde oranı ve Full HD çözünürlüğe sahip 23,8 "yansıma önleyici ekran, harika ekran netliği sunar. Çalışma alanınız duvara montaj olması durumunda VESA uyumludur. Duvardan uzakta ergonomik sehpa sunar basit kaldırma, eğme ve döndürme hareketi Düşük Mavi Işık ve Ultra Düşük Gürültü sertifikaları, çalışırken rahatınızı daha da garanti kapsamına alır.

Peki Lenovo Ideapad 3 14ITL6 Intel Core i3 fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön