Kent Haberleri

0 faizli nakit avans fırsatı! Başvuran anında 25 bin TL alıyor! İşte CEPTETEB taksitli nakit avans... 

Ekim ayına girilmesiyle beraber, bankalar peş peşe 0 faizli taksitli nakit avans kampanyalarını duyurmaya başladı. 0 faizli nakit avansta en çok araştırılan banka TEB oluyor. İşte CEPTETEB 0 faizli nakit avans detayları...

Bankalar müşterilerine ihtiyaçlarını gidermekeleri için faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları sunuyor. Nakite ihtiyacı olan binlerce kişi, bankaların kampanyalarını araştırıyor. Hangi bankanın sıfır faizli taksitli nakit avans verdiği merak ediliyor. 

Müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar arasında nakit avans rekabeti hızlandı. Ekim ayına girilmesiyle beraber, bankalar peş peşe 0 faizli taksitli nakit avans kampanyalarını duyurmaya başladı. 

Türk Ekonomi Bankası (TEB) da müşterilerine özel 0 faizli taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Peki TEB ne kadar nakit avans veriyor? İşte CEPTETEB 0 faizli nakit avans detayları...

CEPTETEB 0 FAİZLİ NAKİT AVANS BAŞVURU EKİM 2024 

TEB, hemen CEPTETEB’li olarak TEB Kredi Kartı’na başvuranlara sıfır faizli taksitli nakit avans veriyor. CEPTETEB üzerinden ilk defa müşteri olup, kredi kartı başvurusu yapanlara 25 bin TL'ye varan sıfır faizli taksitli nakit avans sunuluyor. TEB sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyası 31 Ekim 2024'e kadar geçerli. 

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin CEPTETEB Mobil üzerinden tamamlanması gerekiyor. Kampanya yalnızca CEPTETEB Mobil üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerli oluyor. 

TEB sıfır faizli taksitli nakit avansın tanımı, kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonraki 2 gün içerisinde yapılıyor. 

Herhangi bir nedenden dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin CEPTETEB Mobil üzerinden bitirilememesi ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan yararlanılamıyor. 

3 TAKSİTLE, 25 BİN TL AVANS FIRSATI

Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekiyor. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar ile kampanyadan yararlanılamıyor. 

Kampanya kapsamında maksimum 25 bin Türk Lirası taksitli nakir avans, 3 taksit ile kullanılabiliyor. Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 defa kullanılabiliyor. 

Müşterilere, kredi kartı limitlerinin yüzde 25’i oranında taksitli nakit avans kullanma imkanı sunuluyor. 

Yapılarda 'kalitesiz ürün' alarmı! Deprem güvenliği riske atılıyor!

A101 3 Ekim 2024 yepyeni online kataloğunu yayımladı! A101'e elektrikli moped, valiz, üçlü koltuk, derin tencere geliyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm istemeyenler için modüler yapılar oluşturulacak: Kentte konut stoku artırılmalı!