Ekonomi

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Müjde şimdi geldi! Hemen başvuran anında 4 bin 500 TL'yi kapıyor! Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Koşun hemen başvurun, fırsatı yakalayın! İşte detaylar... Tam 75 bin kişi bu fırsattan faydalanabilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, güzl haberi duyurdu. Tam 75 bin kişi bu fırsattan faydalanabilecek. Duyurusu resmen az önce yapıldı! İBB, binlerce kişiye para desteğin sunacak. Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL tutarında paranın hemen verileceği açıklandı.

Üniversitelerin açılması için geri sayım başlarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bu seneki burs desteğini halk ile paylaştı. Buna göre hak sahipliği kazanan öğrencilere 4 bin 500 TL nakit para verileceği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan üzerinden açıklamayla bu seneki İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği’nin ayrıntılarını kamuya duyurdu. İmamoğlu, İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği başvuru tarihini açıkladı.

Peki, başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapabilirsiniz? Başvurular için son tarih ne zaman?

BAŞVURULAR RESMEN 26 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK!

Sosyal medya üzerinden duyuru yapan İBB Başkanı İmamoğlu, 75 bin üniversiteli gence 4 bin 500 TL'yi karşılıksız ve geri ödemesiz şekilde sunulacağını bildirdi. İmamoğlu, diğer taraftan destek başvurularının da 26 Eylül’de başlayacağı belirtti.

İBB'nin resmi intenet sitesinde yer verilen başvuru genel koşulları:

Başvuru Yapamayacak Öğrenciler

İstenilecek Belgeler

Devlet Su İşleri’nden müjde! 1.235 personel alınacak! Başvuru tarihi ne zaman? İşte son durum!
Emekli promosyonu alamadım diye üzülmek yok! Yapı Kredi az önce açıkladı! Acele edin!
3 bin 340 TL hesaplara yatmaya başladı! Bir emekli promosyonu değil ama hemen bakın!