Kent Haberleri

1 gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu flaş rakamı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında yer alan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 TL'ye kadar düşmüştü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altının ne kadar olacağını açıkladı...Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, geçtiğimiz hafta itibarıyla yükselmeye başlayan altın yatırımcılarının da yüzünü de güldürdü

Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 Türk Lirası'na kadar inmişti. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, geçtiğimiz hafta itibarıyla yükselmeye başlayan altın yatırımcılarının da yüzünü de güldürdü.

Dünya merkez bankalarının en çok da Amerika Merkez Bankası Fed’in faiz artırımları sonrasında doların değer kazanmasıyla beraber düşen ancak hafta başından bu yana toparlanmayı sürdüren altının gramı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok kritik bazı açıklamalar yaptı.

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili çok önemli detaylara değinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili olarak gram altın tahminiyle yatırımcılarına bazı bilgiler de verdi. Altının efendisi İslam Memiş, düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine geçen altın ve gümüş için kritik açıklamalar yaptı.

Değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığına de değinen Altının Efendisi İslam Memiş altının 20 gün sonra ne kadar olacağını da söyledi.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda altının ons fiyatı iki hafta önce 1615'e kadar düştükten sonra hızla toparlandığını kaydetti. Yaptığı açıklamada yukarıda 1725 dolar seviyesi olduğunu ve kırılırsa ekim ayı içinde yine direnç seviyeleri görebileceklerini söyleyen İslam Memiş, flaş açıklamalar yaptı.

ALTINDA YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında bulunan gram altın TL piyasada 1017-1025 lira aralığında olduğunu kaydeden İslam Memiş, biraz daha yükselişin devam ettiğini gözlemlediklerini kaydederek altın için son dakika Kasım ayı tahmini de yaptı.

GRAM ALTIN BU KADAR OLACAK

Yaptığı son dakika açıklamasında Ekim ayında paritelerde, emtialarda, kripto paralarda beklenilen yukarı yönlü hareketleri görmeye başladıklarını kaydeden İslam Memiş, Kasım aylarında yeni rekorlar görüleceğini dile getirerek, gram altın TL yeni zirvelerle kademeli yükselişleri sürdüreceğini ve Kasım ayında yeni zirveler göreceklerini dile getirdi. İslam Memiş, "1040, 1060, 1090 derken, kasım ayında 1200-1280'lerin görüleceğini söyledi.

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Altın 1 ay sonra işte tam bu kadar olacak! Altının efendisi açıkladı! 1 gram bile altınınız varsa bakmadan geçmeyin!

Dolarda büyük fırtına kapıda! Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hemen bu açıklamaya bakın!