06 / 05 / 2024

1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! Altın fiyatlarında son durum! Altın düşecek mi yükselecek mi?

1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! Altın fiyatlarında son durum! Altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın fiyatları kasım ayının başından bu yana sürdürdüğü yükselişe kısa bir ara verdi. Hafta sonunu yatay seyirde geçiren altın haftanın ilk gününden sonra bugün de yata seyrini devam ettirdi. Peki altın fiyatları ne olacak? Detaylar haberimizde…



Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının sene sonunda 1200’ü daha sonra da 1400 seviyelerini göreceğini yazmıştı. Altın yatırımcısı kısa vadeli işlem yapmak yerine uzun vadede kazanmayı düşünürse gram altından umduğunu bulacak gibi görünüyor.

Altın fiyatlarındaki düşüşlerin alım fırsatı olarak görülmesi gerektiğini ifade eden İslam Memiş, altını olanların asla bozdurma yoluna gitmemesini tavsiye ediyor.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA, GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Perşembe günü Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararının piyasalarda nasıl bir etki yapacağı merakla beklenirken, bugünün altın fiyatlarında son duruma da bakalım.

Serbest piyasada gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, cumhuriyet altını kaça satılıyor gibi soruların yanıtları araştırılıyor.

Serbest piyasada gram altın 1042 liradan alınıp satılırken, cumhuriyet altınının fiyatı ise alışta 6 bin 792 lira, satışta ise 6 bin 881 lira olarak görünüyor. Çeyrek altının fiyatı 1690 lira.  

İkinci el otomobil satanlar dikkat! O kurala uymayanlara ceza geliyor...

İstanbulkart’ınız varsa dikkat! Para iadesi yapılacak!

EYT’de kıdem tazminatı krizi! Patronlar düzenlemeyi engellemeye mi çalışıyor? İşte son durum…


Geri Dön