17 / 05 / 2024

1 gram gümüşü olanlar bile dikkat! Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! İşte 22 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

1 gram gümüşü olanlar bile dikkat! Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! İşte 22 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Çoğu vatandaşın bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son güncel gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatlarında ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş ons fiyatı kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar, gümüş fiyatlarında yaşanan gerilemenin ardından, 'Gümüş bozdurmalı mıyız, Gümüş bozdurmak için doğru zaman mı?' gibi sorularına yanıt da arıyor. Fakat, gümüş fiyatları düşüşün ardından hemen yukarı yönlü hareketine başladı. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları...GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜMÜŞ ALIŞ FİYATI NE KADAR? GÜMÜŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA? İŞTE 22 TEMMUZ 2022 GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI...

Son zamanlarda değişken seyriyle dikkatleri çeken gümüş fiyatları, geçtiğimiz haftayı düşüşle sonlandırmıştı. Gümüş fiyatları, geçtiğimiz haftanın son günü yeniden 10 TL'ye kadar indi.

Dün gümüş alış fiyatı 10,56 TL, satış fiyatı ise 11,09 TL'ydi. Gümüşün ons fiyatı ise 18,62 TL'den, satış fiyatı ise 18,64 TL'den işlem görmüştü.

Gümüşün, bugün alış fiyatı 10,75 TL, satış fiyatı ise 11,30 TL. Gümüşün ons fiyatı ise 18,76 TL'den, satış fiyatı ise 18,78 TL'den işlem görüyor.

BİM'de iPhone 13 Pro Max satışa çıktı! Bu fırsat kaçmaz! İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Euro'da son dakika: Euro'su olanlar hemen baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? 22 Temmuz 2022 Euro kuru...

Benzin, motorin ve LPG'de flaş gelişme! İl il fiyatlar kaç lira? Shell, BP, Opet, PO 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön